Fotbal pe sintetic: Raal ”“ Bistrițenii și River Plate ”“ Rodilă Trans, derby-urile etapei a 11 ”“a a Campionatului Municipal de Minifotbal. Vezi programul complet ale etapei

Sâmbătă și duminică, pe terenul sintetic de la Baza Raoul, se vor disputa  partidele contând pentru etapa a 11-a a Campionatului Municipal de minifotbal. După disputarea a jumătate din etapele turului, lupta pentru locurile din fruntea clasamentului este tot mai strânsă, primele 6 echipe clasate fiind despărțite de doar 4 puncte. Se anunță o etapă interesantă cu câteva jocuri mult așteptate de către iubitorii minifotbalului.

River Plate – Rodilă Trans este primul derby al acestei etape care se va disputa sâmbătă de la ora 20,00, între ocupantele locurilor 2 și 8 ale clasamentului. Duminică de la ora 13,00 se va juca deby-ul etapei între Raal, echipaclasată pe locul 3 și Bistrițenii, ocupanta locului 4 în clasament.

Realii – Extratereștii se anunță un joc interesant, la fel ca și jocul dintre Năăsud și Atletico Bistrița, ambele echipe luptând pentru accederea în play-offul competiției.

Sâmbătă 24 ianuarie

–          Ora 16,00  Năsăud – FC Atletico

–          Ora 17,00  Reali – Extratereștii

–          Ora 18,00  Real Team – Teraplast

–          Ora 19,00  Fulger – Vikingii

–          Ora 20,00  River Plate – Rodilă Trans

Duminică 25 ianuarie

–          Ora 13,00  Bistrițenii – Raal

–          Ora 17,00  Gloria 9  – Friends

–          Ora 18,00  Rimini – Shadows 

–          Ora 19,00  Energoplast – OZ

–          Ora 20,00  CF Anvelo Mital – Pokemonii

Sportulbistritean.ro

 | 296 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *