Fotbal pe sintetic: Magnificii au câștigat Summer Cup! FOTO

La baza sportivă Raoul s-au disputat, aseară,  sferturile, semifinalele și finala Summer Cup, la fotbal pe sintetic.

În primul joc al sferturilor Gallardo, cu Rogna, Năstase, Mureșian și Lechințan  în formație au învins la penalty-uri Năsăudul lui Vasilichi, Lazăr Boldiș, Colța, după ce la finalul timpului regulamentar scorul era 2-2.

Următorul sfert de finală s-a disputant între  Pro Wash cu Florin Alexandru, jucătorul Gloriei Buzău, Șuvei, Hazbei, Ploscar, Adi Zăgrean și  Old Boys cu fostele glorii bistrițene: Costin, Albuț, Adrian Nalați, Chibulcutean, Hurloi, Răzvan Radu. După un joc foarte disputant în care jucătorii de la Old Boys au ratat din toate pozițiile victoria a revenit echipei Pro Wash cu 3-2.

Al treilea sfert de finală a adus față în față pe Young Boys cu  Florea Voicuț, Rogozan, Hlinca, Nicoară, Roman, Bolbos și Magnificii lui Fizeșan(Corona Brașov),  Coșneag, Nap, Budăcan, Rus Sebi, joc câștigat de Magnifici cu 4-1.

În ultimul sfert de finală Pocăiții, campionii Winter Cup, cu Tinel Sigartău, Abiel Deak, Alex Rus au învins cu 4-1 echipa  Raal cu  bârgăuanii Conon și Ruscău în echipă.

În prima semifinală s-au întâlnit Pro Wash și Gallardo, joc câștigat de Pro Wash cu 7-4 prin golurile marcate de Hazbei – 3, Șuvei-2, Florin Alexandru, Morariu autogol, respectiv Lechințan -3, Năstase. Cea de-a doua semifinală s-a disputat între Pocăiți, campionii turneului organizat în iarnă și Magnificii, unii dintre favoriții la câștigarea competiției. După un joc foarte disputant, cu multe intervenții la limita regulamentului, Magnificii au câștigat cu 3-1, după ce au condus cu 3-0 grație golurilor marcate de către Budăcan, Fodor, Sebi Rus,  pentru Pocăiți, Otniel Sighiartău reducând scorul pe finalul partidei.

Finala, care s-a bucurat de o asistență numeroasă, s-a disputant între echipele Pro Wash și Magnificii, un joc ce s-a ridicat la nivelul unei adevărate finale, în care vioara întâi au fost Magnificii, care după ce au ratat două ocazii cu poarta goală prin Sebi Rus, au reușit să deschidă scorul prin Fodor. După pauză a fost rândul lui Fodor să rateze două ocazii rarisime, dar și cei de la Pro Wash puteau egala dar Budăcan a salvat de pe linia porții, finala încheindu-se cu scorul de 1-0 pentru Magnifici, care astfel au intrat în posesia Summer Cup și a unei sume de bani.

Lotul echipei Pro Wash: Ilieș, Bozbici, Ploscar, M. Pasztor, Florin Alexandru, Zăgrean, Hazbei, Moțoc, Șuvei, Moloca.

Lotul echipei campioane: A. Pasztor, Muscar, Nap, Budăcan, Coșneag, Fizeșan, Sebi Rus, Tomoioagă, Fodor, Simionca, Nagi, Lăpădat, Chira.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro   


 | 309 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *