Fotbal: Patru echipe bistrițene, în turneu la Reghin!

De vineri până duminică s-a desfășurat la Reghin ediția a 6-a a Cupei Municipiului Reghin, pe 3 categorii de vârstă: copii născuți în 2002,2003 și 2005, competiție la care au participat și 4 echipe bistrițene.

Astfel la categoria 2002, unde au participat 15 echipe împărțite în 3 grupe de 5, LPS Bistrița, pregătită de Paul Niculae, au terminat grupa pe locul 4 după o victorie, un egal și 2 înfrângeri, după care au câștigat două jocuri de clasament, terminând competiția pe locul 10.

La grupa 2003 unde au participat 11 echipe, împărțite în 2 grupe, bistrițenii au fot reprezentați de 2 echipe: Gloria, antrenată de Valer Săsărman, a terminat grupa pe primul loc cu 4 victorii, a trecut în semifinale de Arsenal Bistrița, pregătită de Marius Chira și a pierdut în finală în fața celor de la Viitorul Cluj, ocupând locul 2, Gloria alegându-se și cu titlul de cel mai bun jucător al turneului obținut de Alexandru Torok, în timp ce Arsenal a terminat grupa pe locul doi cu 3 victorii, un egal și o înfrângere, terminând competiția pe locul 3 după victoria în finala mică în fața celor de la Speranța Tg. Mureș.

La categoria 2005, au participat 15 echipe împărțite în 3 grupe de 5, LPS Bistrița, pregătită de Leon Buhai a terminat grupa pe locul 2 cu 2 victorii, un egal și o înfrângere, după care a urmat un egal și o înfrângere în grupa semifinală și o victorie în jocul de clasament, terminând competiția pe locul 5.  

Dacă cei mici au jucat la Reghin, colegii lor mai mari, născuți în anul 2000, s-au ”luptat” pentru a prinde un loc în selecționata județeană care va participa la Cupa Regiunilor. Astfel pe terenul sintetic din complexul Jean Pădureanu, 31 de copii de la Gloria, LPS și Olympia Gherla au arătat că merită să fie aleși să reprezinte județul la acestă competiție. La final antrenorii Sergiu Mândrean, Constantin Sava și Attila Csilag au ales 19 jucători care marți vor juca la Cluj cu selecționatele județelor Cluj și Maramureș în vederea constituirii selecționatei regionale Ardeal. Bistrițenii vor juca, pe baza sportivă a celor de la Ardealul, la ora 10,30 cu selecționata Cluj și la ora 12,10 cu selecționata Maramureș.

sportulbistritean.ro


 | 201 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *