Fotbal: Noroc cu sponsorii! Metalurgistul Cugir – Gloria, sâmbătă, ora 14,00

Etapa a 11-a din Liga a 3-a  programează sâmbătă de la ora 14,00, pe terenul din Cugir, întâlnirea dintre  Metalurgistul Cugir, echipă clasată pe locul 3 în clasament și  Gloria Progresul, ocupanta locului 7 după 10 etape, gazdele având 2 puncte mai mult decât bistrițenii.

Deplasarea la Cugir se datorează unor firme apropiate Gloriei, care au înțeles situația grea prin care trece echipa bistrițeană. Dacă la meciurile trecute au sărit în ajutor Comelf, Electroplast sau Filadelfia, de data aceasta firma Frasinul din Maieru a susținut cheltuielile cu partida de la Cugir.

Va fi un joc greu pentru bistrițeni, la care Brumă și Colța au terminat de ispășit etapele de suspendare, împotriva unei formații aflată pe podium și care are ca obiectiv promovarea în liga a doua.

Gloria a început campionatul cu dreptul, obținând o victorie clară în prima etapă, 3-0 cu Unirea Dej, pierzând la limită următoarele 3 jocuri: 1-2 jocul de la Zalău, 0-1 la Sânmartin, și 1-2 acasă cu CSM Sighetul Marmației, obținând 2 voctorii, 2-0 la Galda și 2-1 acasă cu Unirea Jucu, o remiză, 1-1 la Turda, o victorie la limită, scor 3-2, acasă cu CS Iernut, o înfrângere, tot la limită, la Baia Mare și o victorie acasă cu Oșorhei, scor 2-1.  

Pentru jocul cu Metalurgistul Cugir, echipă antrenată de fostul jucător și antrenor al Gloriei Cristian Coroian,  staff-ul tehnic al bistrițenilor, format din Valer Săsărman și Dorel Zegrean  se confruntă cu o singură problemă de lot, Fizeșan fiind suspendat. 

Valer Săsărman, antrenor:” Mergem să continuăm seria jocurilor bune și să obținem cele 3 puncte puse în joc. Chiar dacă întâlnim o echipă bună și  bine organizată, care se bate la promovare, sunt convins că vom face un joc bun care să ne aducă un rezultat pe măsură

Sportulbistritean.ro

 | 228 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *