Fotbal: LPS bate FC Bistrița în semifinalele unui turneu de copii la Baia Mare!

Sâmbătă s-a disputat, lîngă Baia Mare, pe o frumoasă bază sportivă, Cupa Sporting la fotbal pentru copii născuți în 2004. La competiție, care s-a jucat în sistemul 7+1, pe teren 60×40 metri, au participat 9 echipe împărțite în două grupe.

Bistrițenii au fost reprezentați la acest turneu de două echipe: LPS Bistrița, pregătită de Leon Buhai și o combinată formată din jucători legitimați la Progresul Năsăud, Inter Viișoara și Arsenal Bistrița, care a jucat pentru FC Bistrița.

LPS-ul a câștigat grupa A, după 3 victorii: 2-1 cu Mara Baia Mare, 2-0 cu Someșul 2004 Satu Mare, 7-0 cu Sporting Recea și o înfrângere, 0-2 cu Atletic Sighet, apoi a trecut în semifinale, scor 2-1 de FC Bistrița, care a terminat pe locul 2 în grupa B, după o victorie, 5-1 cu Someșul 2005 Satu Mare, o remiză, 2-2 cu Sportul Șimleul Silvaniei și o înfrângere, 1-4 cu Plimob Sighet.

În finală, LPS-ul a întâlnit pe Plimob Sighet, jocul terminându-se 0-0, cei de la Sighet asigurându-și primul loc după executarea loviturilor de la 7 metri. În finala mică FC Bistrița a învins cu 1-0 pe Mara Baia Mare. Bistrițenii s-au ales și cu 2 premii individuale: Darius Andrecuț, de la LPS Bistrița, a fost declarat cel mai bun jucător al turneului, iar Mihai Pânzariu a fost ales cel mai bun portar al turneului.

Sportulbistritean.ro

 | 373 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *