Fotbal juvenil: Puștii de la LPS, experiență utilă la Brașov Indoor Cup

 

Fotbal juvenil: Puștii de la LPS, experiență utilă la Brașov Indoor Cup

În perioada 6-8 februarie s-a desfășurat la Brașov ediția 2015 a Brașov Indoor Cup la minifotbal, unul dintre cele mai mari turnee pentru copii din Sud-Estul Europei. La această competiție bistrițenii au fost reprezentați de copii născuți în anul 2004 de la LPS Bistrița, pregătiți de Leon Buhai. Cele 47 de echipe participante la această categorie de vârstă au fost repartizate în 11 grupe: 8 grupe de 4 echipe și 5 grupe de 5 echipe, bistrițenii fiind repartizați în grupa J, alături de Dynamic Craiova, Viitorul Constanța și Aerostar Bacău. Competiția s-a desfășurat în sistem 7+1, pe teren sintetic 60×40 metri, în balon, câștigătoarele celor 11 grupe și 5 echipe, cele mai bine clasate dintre echipele care au terminat pe locul 2 în grupe s-au calificat în 16-zecimi.

Puștii de la LPS au reușit să câștige grupa, după 2-2 cu Dynamic Craiova, 6-1 cu Viitorul Constanța și 3-2 cu Aerostar Bacău, calificându-se astfel în 16-zecimile competiției. În 16-zecimi bistrițenii au jucat cu Bența Brașov, echipă care în final a pierdut finala mică a competiției la penalty-uri, în fața cărora au pierdut cu 0-4, jucând astfel pentru locurile 9-16. Bistrițenii au pierdut cu 2-1 în fața celor de la Junior Craiova într-un joc disputat la ora 22,30, au pierdut cu 3-0 în fața celor de la CSMS Iași, în cel mai slab joc de la acest turneu și au învins cu 1-0 pe Steaua Dunării Galați, terminând competiția pe locul 15.

Lotul folosit de Leon Buhai la acest turneu: Ionuț Trifoi, Cosmin Dobre, Eduart Bucșa, Alexandru Smochină, Alexandru Flore, Darius Andrecuț, Raul Rad, Kevin Danci, Fabian Șot, Florin Cozac, Robert Molnar, Gabriel Nicolae, Marco Hondrari.

Leon Buhai, antrenor:” Un turneu foarte puternic care a constituit pentru noi o experiență utilă doar prin simpla participarea la o competiție de acest calibru. Am reușit să câștigăm o grupă grea, după un joc foarte bun cu Constanța și câte o repriză foarte bună în celelate două jocuri, a doua cu Craiova când am revenit de la 0-2 și prima cu Bacăul când am condus cu 3-0, calificându-ne astfel în primele 16 echipe. Pentru noi competiția s-a terminat practic odată cu jocul din 16-zecimi, când am rămas cu 2 jucători de bază la nici  jumătate din capacitatea lor, unul fiind accidentat destul de rău de un brașovean și celălalt răcit cobză. Una peste alta pot spune că pentru noi a fost o competiție utilă, am jucat 7 jocuri cu 7 echipe cu care nu am mai jucat până acum, de asemenea am văzut la ce nivel ne aflăm în acest moment în comparație cu celelalte echipe la această categorie de vârstă

Sportulbistritean.ro

 | 317 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *