Fotbal: Juniorii Gloriei încheie anul cu încă două victorii

 

Iarna trecută, federația anunța cu surle și trâmbițe că începând din ediția 2012-2013,Campionatul Național de Juniori va fi unul foarte puternic cu doar șase serii de 12 echipe stabilite doar pe criterii valorice. Metodiștii federației, oameni cu zeci de ani de muncă la copii și juniorii au trudit pe brânci la stabilirea seriilor, dar au avut o mare surpriză când mai marii federației, la presiunea unora și altora care au aflat că nu vor mai juca la republicani, au înscris în campionat pe oricine a vrut acest lucru și au format seriile după un criteriu doar de ei știut (cinci echipe din Cluj au fost împărțite în două serii).

A ieșit o comedie de campionat, cu echipe care mergeau la jocuri doar să facă act de prezență și să nu ia mai mult de zece goluri. Bistrițenii au fost repartizați in seria a opta, una din cele mai slabe serii din ultimii 20 de ani, o serie în care la juniori A echipele CFR și Gloria defilează, o serie în care locul I, CFR, bate locul IV, FCM Tg. Mureș, cu 9-1, o serie în care Gloria înscrie în ultimele două jocuri 18 goluri fără să primească gol.

În ultima etapă a anului, juniorii Gloriei s-au deplasat la Tg. Mureș pentru jocurile cu echipele LPS-ului. La juniorii A, elevii lui Dorel Zegrean și Gabi Cârstea au câștigat din nou cu 9-0, după un meci în care cel mai mare adversar al bistrițenilor a fost frigul. Golurile au fost marcate de Antonache 4, Brumă 2, Bolfă, Echim și Strugar.

Echipa trimisă în teren: Uilean, Echim, Bolbos, Peica, Sîplăcan, Colța, Cucuiet, Luca, Strugar, Andronache, Brumă. Au mai jucat Bolfă, Rebrișorean, Andresi și Guț.

Dorel Zegrean:” A fost din nou un joc în care adversarii nu ne-au pus nici o problemă, felicit jucătorii că au reușit să rămână concentrați deși am avut două jocuri foarte ușoare”.

La juniori B, echipa lui Titi Voica și-a revenit după pauză, când deși erau conduși cu 1-0, bistrițenii au reușit să înscrie trei goluri prin Simionca, Brândusă și Hasnaș, întorcând rezultatul de la 0-1 la 3-1.

Echipa trimisă în teren de Voica: Trif, Olinca, Rus, Mare, Cerceja, Èšigorean , Coți, Hasnaș, Mărginean, Akari, Simionca. Au mai jucat Brândușă, Chiorean, Miron și Bodea.

Titi Voica:” După o repriză în care gazdele au deschis scorul din penalty, am făcut o a doua repriză foarte bună, reușind să câstigăm meritat acest joc. Remarc jocul făcut de Rus, Akari și Hasnaș”.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro  

 | 179 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *