Fotbal: Juniorii E de la Gloria au câștigat Cupa Liviu Antal de la Cluj!

În weekend s-a desfășurat la Cluj, Cupa Liviu Antal, competiție organizată pe mai multe categorii de vârstă. La această competiție a participat și grupa de juniori E de la Gloria Bistrița, pregătită de Valer Săsărman, aceștia participând la grupa 2003 alături de alte opt echipe. S-a jucat fiecare cu fiecare, durata unui joc fiind de 25 minute, la finalul competiției Gloria ocupând primul loc, primind și titlul de cel mai bun jucător obținut de Răzvan Sulici.

Rezultate:

Gloria – Atletic Zalău 1-0

Gloria – United Cluj 3-0

Gloria – Unirea Florești 10-0

Gloria – Armenopolis Gherla 3-0

Gloria – A. Demian Sibiu 6-0

Gloria – Viitorul Cluj 0-0

Gloria – Atletic 2004 Zalău 6-0

Gloria – Atletic Sighet 3-1

Lotul folosit de Valer Săsărman: Alex Șerbănescu, Tudor Domide, Sebi Moldovan, Sergiu Banc, Răzvan Sulici, Alex Torok, Marian Ioniță, Alex Găurean, Dorian Pop, Dragoș Moldovan, Andrei Musceleanu, Alex Bălan, Daniel Ghiță, Elias Călini.

Valer Săsărman, antrenor Gloria:” A  fost un turneu bun pentru noi, am jucat opt meciuri și asta este un lucru bun, deoarece s-a văzut și la turneul zonal că echipa nu are suficiente jocuri. Un turneu în care am putut să folosesc tot lotul de jucători, am jucat și cu echipe bune dar și cu echipe de o valoare medie, per ansamblu a fost un turneu util pentru noi”.

Sportulbistritean.ro


 | 289 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *