Fotbal: Juniorii C ai Gloriei, debut cu stangul la turneul zonal. Salina Ocna Șugatag – Gloria 2-0

Turneul zonal al juniorilor C, competiție destinată jucătorilor născuți după 01 ianuarie 1998, a început astăzi la Zalău, cu participarea echipelor LPS Satu Mare, FC Zalău, Salina Ocna Șugatag și Gloria Bistrița. În primul joc s-au întâlnit Salina Ocna Șugatag și Gloria Bistrița, pregătită de către Dinu Vlad. A fost un joc în care ambele echipe au trecut foarte greu peste emoțiile unui joc de calificare, timp de 20 minute jucătorii ambelor echipe au reușit cu greu să realizeze câte ceva pe teren. După 20 de minute maramureșenii, cu gabarit și vârstă mai mare decât bistrițenii, reușesc să deschidă scorul grație autogolului reușit de Vărărean, care a respins o minge în propria poartă. Opt minute mai târziu maramureșenii își măresc avantajul printr-un gol cu capul din șase metri la un corner executat pe lung. Pe finalul primei reprize bistrițenii puteau reduce diferența dar Vărărean trimite cu capul, din șase metri, în portarul advers. Bistrițenii încep mai bine repriza a doua și în minutul 40 Constantin obține un penalty, dar Hales execută pe lângă poartă. În continuare jocul este unul anost, de luptă la mijlocul terenului, fără realizări  și fără ocazii clare de gol, astfel că partida se încheie cu scorul: Salina Ocna Șugatag – Gloria Bistrița 2-0.

Antrenorul  Dinu Vlad a folosit formația: Răzvan Șarkani, Florin Băldean, Darius Ursu, Robert Cifor, Horațiu Vărărean, Mihai Constantin, Daniel Șimon, Bogdan Onul, Darius Hales, Sergiu Bumbu, Denis Hordouan. Au mai jucat: Vasile Boian, Ionuț Aluaș,  Ion Serețean, Ovidiu Moldovan,  Sebi Drăgan.

Dinu Vlad, antrenor Gloria:”Mă așteptam la mai mult de la acest joc dar am trecut cu greu peste tracul unei competiții de acest nivel. Din păcate evoluția celor născuți în 1998, de la care mă așteptam să ducă greul în acest meci, a lăsat de dorit. Sper ca în jocul de mâine să ne revenim și să jucăm la adevărata noastră valoare”.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro

 | 212 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *