Fotbal: Juniorii A, șanse mici să treacă de play-off! Au pierdut la CFR! FOTO

 

A doua etapă a play-offului seriei a opta a Campionatului Național al Juniorilor A și B, a programat pentru cele două grupe ale Gloriei jocuri în deplasare, juniorii A au jucat la CFR Cluj, într-un derby de tradiție dar și derby-ul acestui play-off. Înaintea acestui joc ambele echipe împărțeau primul loc la egalitate de puncte.  După ce în prima etapă juniorii A au reușit doar un egal pe teren propriu cu Gaz Metan Mediaș, bistrițenii s-au deplasat la CFR cu gândul obținerii unui rezultat favorabil. A fost un joc mult peste media unui joc de juniori, care s-a ridicat în multe momente peste nivelul unui joc de liga a treia, joc câștigat de gazde cu 3-2, după ce bistrițenii au reușit să revină de la 0-2 la 2-2. 

 Învinși de o realizare individuală: CFR Cluj –  Gloria 3-2 (2-2)

 Juniorii lui Dorel Zegrean și Gabi Cârtea, au început jocul precauți vrând să ia pulsul adversarilor dar au fost taxați destul de repede, în minutul 12 Å¢ârlea primește o minge în careu între Peica și Sîplăcan și deschide scorul pentru gazde. Jocul este spectaculos, cu combinații în special la centrul terenului fără prea multe faze de poartă, prima ocazie notabilă a bistrițenilor s-a consumat în minutul 28 când Jarda trimite din lovitură liberă puțin pe lângă poartă. Minutul 35 aduce al doilea gol al gazdelor, Tăbârță ia o minge pe cont propriu, intră în careu talonat de Bolbos și înscrie pe lângă Uilean.

Bistrițenii pun mingea la centru, trimit o minge lungă pentru Guț care este faultat în careu, penalty-ul fiind transformat de Colța. Cinci minute mai târziu bistrițenii primesc o lovitură liberă de la 40 metri lateral dreapta, mingea este trimisă în careu de unde Echim o deviază în plasă aducând egalarea, scor la pauză 2-2. După pauză gazdele încep mai decise jocul și după două ratări pentru gazde și una pentru bistrițeni, Colța trimițând peste poartă din 14 metri, vine minutul 52 când Lupu ia o minge de la 30 metri, driblează trei adversari și de la 18 metri o trimite cu stângul plasat în poartă, aducând din nou gazdele în avantaj. Bistrițenii aleargă după egalare dar dau peste un portar în zi mare, acesta respingând în corner șuturile bune ale lui Brumă, Echim și Guț, până la final mai consemnăm al doliea galben primit de Colța în minutul 86 și intervenția lui Uilean în fața lui Coman scăpat unu la unu în minutul 90.

Echipa folosită: Uilean. Echim, Peica, Bolbos, Sîplăcan,Guț, Antonescu, Jarda, Rebrișorean, Colța, Brumă. A mai jucat Iuga, Bolfă.


 | 150 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *