Fotbal, juniori republicani: Gloria Junior pierde, LPS devine lider!

Gloria Junior U 19 face un pas greșit acasă împotriva băimarenilor de la CSS II și pierde fotoliul de lider, cel puțin până miercuri, când la FRF va judeca contestația din partida cu Electrica Baia Mare.

 Antrenorul Cârstea, supărat de rezultat, s-a declarat nemulțumit de lipsa de profesionalism a unora dintre elevii săi. 

 Gloria Junior U’19: Racoți, Pop, Șandor, Moldovan, Forogău, Popa, Neamțu, Adam, Rebus, Aluaș, Nuțu. Au mai intrat: Bălan, Lazăr, Hontilă.

 Bucuria a venit totuși de la juniorii U’17, care au învins clar cu 4-1, marcatorii fiind Sângeorzan 2, Cifor, Bortaș. Aceștia ocupă locul 2, practicând un joc din ce în ce mai consistent, de la meci la meci, părând o echipă tot mai sudată pentru viitor.

 Lotul U’17: Negrea, Slăvoacă, Valea, Scurtu, Rotar, Cifor, Mihaiu, Bortaș, Butta, Buga, Sângeorzan. A mai intrat: Gros.

 

 Pe terenul Iproeb,  LPS-ul bistrițean a avut un duel interesant cu băimărenii de la Kiss. 

 Juniorii U’19, cei care luptă pentru locul I, au început prost meciul fiind conduși la pauză cu 1-0, reușind o repriză secundă excelentă, răsturnând scorul în doar 9 minute. După un joc foarte consistent scorul final a fost 4-1, această victorie aducându-le elevilor lui Gabor și Chira fotoliul de lider al seriei juniorilor U’19.

 Antrenorul Sergiu Gabor ne-a declarat: „Nu întotdeauna atunci când un lucru începe prost se termină la fel de prost. Și când spun asta mă refer la meciul de astăzi care a început cu un joc foarte slab al echipei noastre, însă pentru ce a fost după pauză nu am decât cuvinte de laudă pentru jucători, care au dat dovadă de tărie de caracter și au întors scorul, marcând 4 goluri în 9 minute. Felicit echipa, bravo băieți! ”

 LPS Bistrița: Mureșan, Szocs, Meșter, Minta, Bușită H, Timiș, Băldean, Obreja, Candale, Suciu, Bușită R. Au mai intrat: Tetean, Lăcătuș, Măluțan.

 Marcatori: Candale, Suciu, Băldean 2

 LPS U’17 a cedat la limită cu 1-0.

 LPS Bistrița U’17: Banu, Rebrean, Iuga, Leonte, Spânu, Runcan, Trifan, Pop, Nalați, Lakatos, Moldovan. Au mai intrat: Covaci, Nuț, Moldovan, Stahoveanu și Praja.

Bogdan Florea

 

  

 | 711 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *