Fotbal, juniori: Etapă slabă pentru Gloria Junior și LPS

Cea mai recentă etapă din Campionatul Național Regular pentru juniorii republicani nu a fost deloc de bun augur pentru bistrițeni.

La under 19, Gloria Junior nu a evoluat în această etapă, echipa din Tg Mureș retrăgându-se din campionat.

Mult așteptata a fost partida de la juniorii under 17, unde Gloria Junior a jucat una dintre ultimele sale cărți la Miercurea Ciuc.

Din păcate, mai motivată și mai dornică de victorie a fost echipa gazdă, liderul campionatului, care s-a impus destul de clar cu scorul de 3-1, astfel distantandu-se în clasament, golul bistrițenilor fiind marcat de către Valea.

Destul de afectat de acest eșec, antrenorul Gabriel Cârstea ne-a declarat: “Acest rezultat negativ a venit în urma evoluțiilor slabe ale unora dintre jucători, care și-au bătut joc de fotbal, de ei și de colegii lor. Păcat de efortul depus de ceilalți coechipieri.”

Gloria Junior under 17: Negrea, Slăvoacă, Valea, Scurtu, Rotar, Buga, Bortas, Butta, Seserman, Adam, Cifor. Au mai intrat Gros și Gabor.

Nici cealaltă reprezentantă a Bistriței nu a reușit evoluții mai bune în această etapă la Satu-Mare, în fața LPS-ului. La under 19, au pierdut cu 3-1, golul de onoare al bistrițenilor fiind marcat de Timiș, iar la under 17, elevii lui Paul Nicolae au pierdut la limită cu 2-1, gol marcat de Leonte.

LPS Bistrița under 19: Mureșan, Czaba, Minta, Bușiță R, Bușiță H, Obreja, Nalați, Timiș, Lăcătuș, Ursa, Gherghel.

Juniorii under 17: Bob, Leonte, Trifan, Moldovan, Rebrean, Iuga, Dediu, Doroftei, Emirik, Stupinean, Lakatos. Au mai intrat: Pop, Stahoveanu, Nut, Moldovan, Poptean, Iliuță.

Miercuri avem etapă intermediară acasă, cu ambele grupări, Gloria Junior-LPS Satu-Mare pe stadionul Jean Pădureanu și pe terenul Iproeb, LPS Bistrița-Athletic Zalău. Juniorii under 19 la orele 12:00 iar juniorii under 17 la orele 14:00.

Clasament under 19, seria 9:

1.ACS Fotbal Club Kiss Baia Mare-28p

2.ACS Athletic Zalau-25p

3.AFC Gloria Junior-19p

4.LPS Satu-Mare-16p

5.LPS Cluj-15p

6.LPS Bistrita-14p

7.FC Viitorul MG Cluj-9p

8.ACS Electrica Baia Mare-0p

 

Under 17:

 

1.AFK Csikszereda Miercurea-Ciuc-32p

2.ACS Fotbal Club Kiss Baia Mare-29p

3.AFC Gloria Junior-26p

4.ACS athletic Zalau-23p

5.LPS Satu-Mare-18p

6.LPS Cluj-17p

7.LPS Bistrita-10p

8.CSS II Baia Mare-6p

9.ACS Electrica Baia Mare-0p

 | 2.357 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *