Fotbal: Heniu Prundu Bărgăului vrea echipă feminină în divizia A!

Heniu Prundu Bârgăului este campioana județeană la nivelul ligii a patra, a terminat pe locul doi, unul promovabil, în liga a cincea, iar pe lângă cele două echipe de băieți conducerea echipei din Bârgău ar dori să înființeze și o echipă feminină de fotbal pe care să o înscrie în Campionatul Național de Fotbal feminine, divizia A.

Este un proiect la care ne-am gândit mai demult și care sperăm că în această vară se va concretiza. Am avut discuții cu departamentul de fotbal feminine al FRF și am fost asigurați că vom dispune de tot sprijinul moral și material  de care vom avea nevoie în vederea constituirii unei echipe cu care să participăm în campionat. Duminică 16 iunie după finala cupei și festivitățile de premiere ale fotbalului județean, vom organiza un joc de fotbal feminin unde o selecționată județeană va întâlni echipa ASC Reghin, la care avem promisiunea că ne va onora cu prezența și președinta departamentului de fotbal feminine din cadrul FRF”, ne-a declarat George Ruscău, președintele clubului Heniu.

Cei din Bârgău au discutat deja cu câteva dintre fostele jucătoare care sunt acum stabilite în județ, cu o serie de fete care au înclinații către acest sport, au făcut chiar câteva antrenamente și speră ca duminică să facă față echipei din Reghin, o echipă care participă deja în competiții.

Dacă vom reuși să formăm o echipă competitivă sunt convins că vom atrage de partea noastră și unii sponsori care să ne ajute să ne desfășurăm această activitate. Unii ne-au confirmat chiar de acuma că ne putem baza pe ajutorul lor pentru susținerea activității echipei de fete”, ne-a mai declarat George Ruscău.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro   

 | 1.255 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *