Fotbal: Gloria vrea să știe cum stă cu Sănătatea! Joacă primul amical din această vară, ora 18.00!

Astăzi, 23 iulie,  cu începere de la ora 18,00, pe terenul central din complexul Jean Pădureanu, Gloria va susține primul joc de pregătire de la începerea pregătirilor, împotriva echipei de liga a treia Sănătatea Cluj. Pentru joc, staff-ul tehnic  intenționează să folosească două garnituri, câte una pentru fiecare repriză, iar o parte dintre jucători din lot vor efectua antrenament.

Din lotul care a început pregătirile pentru noul sezon, doi jucători au hotărât să părăsească echipa, este vorba de Iordache, jucător care a jucat pentru Gloria și în ediția trecută de campionat și de Sergiu Moga, un jucător de 21 de ani venit de la Honved Budapesta și care a fost reținut în urma primului trial.

După cel de-al doilea trial din lotul Gloriei face parte și Polgar un jucător de 24 de ani venit de la Alro Slatina. Toți jucătorii care se află acum în lotul Gloriei au semnat noile contracte valabile pentru sezonul următor, sezon în care Gloria va juca în liga a doua, având obiectiv clar de a promova în prima ligă.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro

 | 161 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *