Fotbal: Gloria și LPS-ul și-au împărțit victoriile în prima etapă la juniori C

Ediția 2013-2014 a Campionatului Județean al juniorilor C, competiție rezervată jucătorilor născuți în anul 1999 și mai mici, va fi una la fel de slab reprezentată ca și în anii precedenți, la această ediție s-au înscris doar trei cluburi: Gloria Bistrița și LPS Bistrița, care au înscris câte 2 echipe și Olympia Beclean cu o echipă. Prima etapă a competiției a programat întâlnirile dintre Gloria 1 – LPS 1 și LPS 2 – Gloria 2.

Gloria 1 victorie fără probleme. Gloria 1 – LPS 1 3-0 (1-0)

Derby-ul primei etape s-a disputat pe terenul doi de la Gloria între echipele de juniori născuți în anul 1999, partida fiind câștigată clar de juniorii lui Dinu Vlad și Gabi Cârstea, în fața unei echipe nou formate, o selecționată formată din jucători de la LPS, Junior Star și Arsenal Bistrița. Jocul a fost unul la discreția gazdelor, care au dominat partida din primul până în ultimul minut de joc, iar diferența de doar trei goluri pe tabela de marcaj se datorează în primul rând jucătorului Bogdan Onul care a ratat din toate pozițiile posibile și imposibile. După două ocazii ratate Onul deschide scorul în minutul 19 când trimite cu capul în poartă o lovitură liberă executată de Ursu, pentru ca până la pauză tot el să trimită mingea în transversală. După pauză oaspeții cedează definitiv lupta, Onul ratează două ocazii singur cu portarul Boca, după care tot el driblează pe stânga, trimite mingea în careu de unde Hordoan o așează pentru Aluaș care înscrie pentru 2-0 în minutul 38. Până la final același Onul mai scapă de trei ori singur cu portarul, după care în minutul 54 ia o acțiune individuală și marchează, stabilind astfel scorul final.

Gloria 1, antrenori Dinu Vlad și Gabi Cârstea: Răzvan Bucur, Bogdan Andreica, Ovidiu Moldovan, Robert Cifor, Cătălin Ciurdia, Ionuț Serețean, Florin Băldean, Denis Hordoan, Darius Ursu, Alex Rebus, Bogdan Onul. Au mai jucat: Ionuț Aluaș, Alexandru Mânecan, Cristian Petri.

LPS 1, antrenori Sergiu Mândrean și Marius Chira: Antonio Boca, Petruț Chirlejan, Darius Pop, Adrian Dumitrean, Mikloș Locotuș, Flaviu Irina, Emanuel Vereșezan, Alexandru Georgiță, Viorel Băldean, Rareș Băldean, Vasile Grad. Au mai jucat: Radu Pavelea, Patric Păcurar, Răzvan Bușiță, Robert Bumbu.

Dinu Vlad, antrenor Gloria 1:”Am făcut un joc bun, am controlat jocul în întregime și am obținut o victorie clară. Obiectivul nostru este locul 1 și calificarea la turneul zonal al competiției”.

Sergiu Mândrean, antrenor LPS 1:” A fost un joc între două echipe cu obiective diferite, gazdele au ca obiectiv calificarea la zonă, în timp ce noi suntem la început de drum și avem obiectiv să formăm o echipă care peste 3-4 ani să se bată de la egal la egal cu Gloria”.

LPS 2 învinge în prelungiri. LPS 2 – Gloria 2 Bistrița 2-1 (0-1)

Partida dintre LPS 2 și Gloria 2, în care ambele echipe au aliniat jucători născuți în anul 2000 și 2001,  disputat pe terenul Armata a fost unul echilibrat, fără realizări deosebite, jucătorii ambelor formații reușind de foarte puține ori să lege mai mult de 2-3 pase pe un teren destul de prost. Glorioșii încep mai bine jocul și reușesc să deschidă scorul prin Băciuț, după care jocul devine unul anost fără mari ocazii de gol, excepție făcând acțiunile lui Stupinea, Clapou și Răscol. Pe final de joc cei de la Gloria trimit pe teren patru jucători născuți în anul 2001 și acest lucru va conta în economia jocului, gazdele reușind să marcheze două goluri, primul cu șase minute înainte de final când Clapou înscrie după o acțiune personală, victoria gazdelor fiind adusă de golul marcat de Irimieș Buia în al doile minut al prelungirilor.

LPS 2, antrenori Sergiu Mândrean și Marius Chira: Darius Mînzat, Bogdan Candale, Andrei Lăcătuș, Aurel Tamaș, Mario Căluș, Raul Răscol, Alexandru Clapou, Nidal Bayan, Alexandru Gabor, Rareș Carian, Rareș Petruț Pop. Au mai jucat: Nikolas Suciu, David Irimieș Buia, Marian Brîndușe, Ionuț Zara.

Gloria 2, antrenori Gabi Cârstea și Dinu Vlad: Ninel Tămaș, Lică Mândrean, Bogdan Moldovan, Cristian Șomfelean, Paul Căpraru, Claudiu Băciuț, Darius Forogău, Adrian Pop, Rareș Bălan, Radu Neamț, Robert Stuoinean. Au mai jucat: Eduard Mihalca, Denis Zăhuș, Ionuț Valea, Florin Ilea.

Sergiu Mândrean, antrenor LPS 2:”Un joc echilibrat, de mare luptă, fără a avea mari realizări, una dintre cauză fiind și terenul. Am câștigat jocul pe final, iar copii s-au bucurat enorm pentru prima victorie împotriva Gloriei după după mult timp”.

Dinu Vlad, antrenor Gloria 2:”Am condus cu 1-0, dar pe final de joc am trimis pe teren patru jucători născuți în 2001și acest lucru a contat în stabilirea scorului final. Am înscris această echipă în campionat pentru a le da jocuri în picioare și jucătorilor de 2000 care nu au competiție în acest an”.

 Leon Buhai / sportulbistritean.ro


 | 541 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *