Fotbal: Gloria pierde ușor la Turda și ratează o bună șansă de a sălta în clasament!

Gloria a făcut un meci slab la Turda și a pierdut cu 4-2 în etapa a 8-a din Liga a treia. A fost un joc pe terenul unei echipe modeste din actuala ediție de campionat, care avea doar o victorie până acum, la limită, cu codașa Unirea alba Iulia.

Bistrițenii au luat două goluri ușoare până la pauză și au marcat apoi abia la 3-0, prin Curtuiuș, din careul mic, din unghi. Dar clujenii au făcut repede 4-1 și golul frumos marcat cu capul de Stoianof a fost doar pentru statistică.

Din păcate, echipa lui Dănuț Matei n-a reușit să lege a treia victorie deși îi era la îndemână. Cu un portar slab care și-a dat concursul la toate golurile și cu aceeași veterani care salvează onoarea echipei aproape de fiecare dată, Gloria nu are constanță, consistență și progres în clasament. Ar fi putut profita de jocul rezultatelor din această rundă și intra în grupul echipelor de play-off.

În clasament, e pe 5 din 10 echipe și va juca în etapa următoare cu CS Ocna Mureș, acasă, în 22 octombrie.

Gloria: Ivan, Milandru, Meșter, Potra, Dicu, Runcan, Nalați, Enescu, Chirlejan, Curtuiuș, Joca. Rezerve: Checicheș, Trifan, Sulici, Mihali, Vărărean, Damian, Stoianof, Mitruscsak, Patca

 | 701 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

1 Comment

  1. Da, din pacate rezultate pe masura lotului. Cu transferuri putine, cu jucatori veniti de niciunde, rezultate pe masura. Atat timp cat tot veteranii Nalati, Stoianof, Curtuius si Enescu sunt inca cei mai buni, atunci ne putem da seama de valoarea celorlalti mai tineri din echipa. Cum ziceam, de niciunde!!!
    Gurile rele spun ca Radu Moldovan nu se prea implica si ca fotbalul e pe mana altor ,,politicieni” care peste noapte au ajuns maaarriii sportivi.

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *