Fotbal: Gloria ”“ Metalurgistul Cugir, sâmbătă 16 mai, ora 18,00, teren Jean Pădureanu

Etapa a 24-a Campionatului ligii a 3-a, seria a 5-a,  programează sâmbătă 16 mai, pe terenul central din complexul Jean Pădureanu, de la ora 18,00,  întâlnirea dintre  Gloria Progresul, echipă clasată pe locul 8 în clasament și Metalurgistul Cugir, ocupanta locului 3 în clasamentul seriei după disputarea a 23 de  etape.

Va fi un joc important pentru bistrițeni, un joc în care elevii vor să-și învingă fostul profesor, oaspeții avându-l pe banca tehnică pe Cristi Coroian, cel care a fost jucător, antrenor al echipei a doua și antrenor al primei echipe a Gloriei. Bistrițenii abordează acest joc după o perioadă bună în care au obținut 3 victorii: acasă cu Arieșul Turda, în deplasarea de la Iernut și acasă cu liderul seriei, urmate de o înfrângere la limită la Oșorhei în ultima etapă. Oaspeții, care și-au propus ca obiectiv promovarea, mai păstrează șanse matematice pentru îndeplinirea obiectivului, aflându-se  pe locul 3 la un punct în spatele locului 2 și la 5 puncte în spatele liderului, este neînvinsă de 5 etape.

Pentru jocul de sâmbătă, Valer Săsărman nu se poate baza pe serviciile lui Budăcan, suspendat pentru cumul de cartonașe galbene și Sîplăcan accidentat.

Aurelian Băbuțan, director sportiv:” Este penultimul joc din acest campionat pe care îl disputăm în fața propriilor suporteri și vrem să le producem o bucurie acestora. Întâlnim o echipă bună, cu un antrenor bun care a apărat mulți ani culorile Gloriei, atât ca jucător cât și ca antrenor, o echipă care va veni la Bistrița cu gândul la victorie. Tot victoria ne dorim și noi în acest joc, sper că va fi un joc frumos care să se ridice la nivelul așteptărilor, un joc în care evoluția jucătorilor noștrii să ne aducă un rezultat pozitiv

Sportulbistritean.ro

 | 399 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *