Fotbal: Gloria, meci bun cu Unirea Ungheni! Victorie cu o posibilă adversară din Liga a treia!

Gloria a câștigat astăzi cu 3-1 într-un meci amical disputat cu Unirea Ungheni, pe stadionul Jean Pădureanu.

După înfrângerea cu 2-0 în prima partidă amicală, cu CFR 2, Gloria a jucat bine în meciul de astăzi, cu o posibilă adversară în Liga a treia, și a câștigat fără să forțeze prea tare. A fost 2-0 la pauză, după golurile lui Joca (singur cu portarul) și Stoianof (șut de la marginea careului).

În partea secundă, antrenorul Dănuț Matei a schimbat aproape toată echipa și jocul Gloriei n-a mai fost atât de bun ca în prima parte. Oaspeții au marcat pentru 2-1, dar Meșter a refăcut diferența de două goluri, cu o lovitură de cap, la un corner.

În ce privește noutățile din lot, acestea nu sunt spectaculoase, dar pot fi de ajutor. Joca și B. Pop, sunt doi jucători de 20 de ani veniți de la CFR, Damian e un atacant de 26 de ani de la Corona Brașov iar Ivan și Cheșcheș sunt doi portar în probe, de la Metaloglobus și CFR. În rest, Gloria are același lot tânăr din sezonul trecut, plus veteranii Stoianof, Nalați și Curtuiuș.

Bistrițenii vor mai juca sâmbătă la Unirea Dej (ora 11.00), în 31 iulie la Ungheni, în 4 august acasă cu Avântul Reghin iar în 17 cu Someșul Dej. Între aceste meciuri amicale, va fi programată o partidă oficială, în 11.08, în Cupa României, dar încă nu se cunoaște adversarul.

”Sunt mulțumit după aceste două săptămâni și jumătate de pregătire. De fapt, acesta a fost primul meci amical programat. Cel cu CFR 2, a fost improvizat, la solicitarea adversarilor. Am urmărit acest joc mai mult din punct de vedere tactic, fiindcă fizic încă nu suntem pregătiți. A fost bine, suntem în grafic!”, spune Dănuț Matei.

Gloria: Mureșan, Meșter, Vărărean, Potra, Milandru, B. Pop, Runcan, Nalați, Sulici, Stoianof, Joca

Au mai intrat: Enescu, Suciu, Curtuiuș, Trifan, P. Pop, Chirlejan, Damian, Andreicuț (LPS), Ivan

 

 | 1.067 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *