Fotbal: Gloria Bistrița, campioană județeană la juniori D!

 

Campionatul județean al juniorilor D, competiție destinatăcopiilor născuți după 01 ianuarie 2000, a ajuns la final, competiția fiind câștigată de către echipa lui Constantin Sava, care astfel s-a calificat la faza de zona care se va disputa în perioada 21-24 mai.

Deoarece la această categorie de vârstă s-au înscris doar trei echipe: Gloria Bistrița pregătită de Constantin Sava, Junior Star Bistrița pregătită de Sergiu Mândrean și Olimpia Beclean pregătită de Attila Csillag, Comisia de Copii și Juniori, din cadrul AJF Bistrița-Năsăud, a hotărât ca fiecare echipă să joace șase jocuri în tur și șase jocuri în returul competiției. Dacă în tur s-a jucat conform cu ce s-a hotărât, în retur cele trei echipe au hotărât ca să se joace câte un joc fiecare cu fiecare. Prima dată au jucat Gloria cu Junior Star, joc câștigat de Gloria cu 4-1, în al doilea joc Junior Star și Olimpia Beclean au terminat la egalitate, pentru ca în ultimul joc Olimpia să bată Gloria cu 4-0.

Rezultate  retur

Gloria Bistrița – Junior Star Bistrița 4-1

Junior Star Bistrița – Olimpia Beclean 2-2

Olimpia Beclean – Gloria Bistrița 4-0

Gloria: Tămaș, Bălan, Moldovan, Pop, Mîndrean, Stupinean, Băciuț, Bușiță, Ilea, Forogău, Neamț, Cosma, Szekely, Racoți, Căpraru.
 

Junior Star: Mînzat, Barteș, Brîndușe, Petruț, Gabor, Bodor, Bayan, Candale, Clapou, Irimieș, Suciu, Uilăcan, Todoran, Dobrin.

Olimpia: Țărmure V, M. Pop, Szabo, Mar C, Lazăr, Bucșa,  Obreja, Meșter, Purcea, Țărmure R, Ș. Pop, Bărburaș, Mar A, Ignatiuc, Hognogi, Fechete.

 

Constantin Sava, antrenor Gloria:”Un campionat cu foarte puține echipe, jucând cu eceleași echipe intervine rutina la jucători, lipsa mai multor echipe ne afectează de asemenea și jocul practicat. Probabil că vom avea ceva probleme la turneul zonal pentru că celelalte județe au avut mult mai multe echipe, deci și campionatul a fost mai puternic. Pentru noi zona va fi o experiență utilă, vom vedea la ce nivel suntem în comparație cu câștigătoarele celorlalte județe”.


 | 2.202 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *