Fotbal: Gloria bate la Odorheiu Secuiesc și termină turul pe 6!

Fără 3 titulari (Nalați, Meșter – suspendați, Lorincz – accidentat), Gloria a jucat astăzi în ultima etapă din turul Ligii a treia. Bistrițenii au câștigat cu 1-0 la AFC Odorheiu Secuiesc și au terminat campionatul pe locul 6.

A fost un meci de luptă, de angajament, pe un teren ușor denivelat.  După o repriză echilibrată, jucătorii lui Dan Matei au reușit să marcheze în minutul 51, prin Cazan, care a transformat un penalty la un fault în careu asupra lui Curtuiuș.

Gazdele au forțat egalarea, au avut două bare, dar n-au reușit să marcheze deși au dominat partea secundă.  De remarcat debutul lui Mihali (născut în 2002), un junior din vechiul centru al Gloriei.

”Sunt mulțumit de evoluția echipei, mai ales în partea a doua a turului. Am câștigat mult în pregătire și avem 6 puncte în plus față de aceeași perioadă a anului trecut.”, spune Matei.

După această ultimă etapă, echipa se va mai antrena încă o săptămână, iar apoi va lua vacanță până pe 15 ianuarie.

Gloria: Albuț, Hasnăș, Patca, Vărărean, Milandru, Cazan, Georgiță, Mihali, Chirlejan, Stoianof, Curtuiuș. Au mai intrat Băldean și Dobrea.

 | 2.342 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

1 Comment

 1. Rezultatele sunt bune, mai bune ca anul trecut.
  Este îngrijorător faptul că marcăm doar din penalty, din lovitură liberă sau doar cu capul, după un corner sau o lovitură liberă (minge aruncată în careu).
  Un minus este și acela că nu suntem in stare să marcăm mai mult de 1 gol/meci. Avem mai multe puncte decât goluri înscrise!
  La plusuri ar fi de menționat faptul că avem apărare bună și nu încasăm goluri. Am jucat multe meciuri in care nu am încasat nici măcar un gol!
  Sunt sigur că antrenorii și conducătorii clubului știu ce trebuie făcut.
  Sunt oameni competenți, cu experiență.
  Am încredere în ei!

  Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *