Fotbal: Gloria alege jucători pentru următorul campionat! Vezi cine a participat la primul trial!

 Pe terenul central al complexului Jean Pădureanu, staff-ul tehnic al Gloriei, Cristian Coroian, director tehnic și Sandu Negrean, antrenor principal au condus primul antrenament la care au participat 35 jucători de câmp și trei portari.

După încălzire jucătorii au executat câteva exerciții de intrare în posesia și transmitere a mingii după care lotul a fost împărțit în două grupe: o grupă a participat la un exercițiu de posesie și o grupă a făcut cinci contra doi. Ultima parte a antrenamentului a fost destinată unui joc la două porți jucat pe jumătatea terenului.

Din lotul care s-a pregătit astăzi sub comanda lui Coroian și Negrean i-am urmărit pe Albuț, Oghinciuc și Vasile Pop din lotul Gloriei care a jucat în prima ligă, Homei și Budăcan de la Heniu Prundu Bârgăului, Patca de la Voința Cetate, Moloca de la Viitorul Lechința,  foștii jucători ai Gloriei Rogozan și Roman, juniorii Gloriei Uilean, Bolbos, Peica, Echim, Guț, Colța, Brumă, Antonescu, Hasnăș și Coți, precum și o serie de jucători veniți de la Cluj, Gherla, Turda, Jucu, Ploiești, Fălticeni, Ungaria și Germania.

Programul pentru mâine cuprinde un antrenament dimineață la ora 10,00 și un joc la ora 18,00.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro


 | 245 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *