Fotbal : Gloria 2, victorie lejeră în amicalul cu Olimpia Gherla: 5-0(3-0)

Aflată în cantonament la Telciu, echipa a doua a Gloriei a jucat al doilea joc de pregătire de la începerea pregătirilor, împotriva echipei Olimpia Gherla, care joacă în liga a patra a județului Cluj. Cu trei noutăți în lot față de primul amical pierdut cu Voința Cetate: Pădurariu trimis de la prima echipă, Cilian de la Dumitra, Sebi Rus de la Bârgău, bistrițenii au obținut o victorie clară în partida jucată pe terenul din Romuli. Brumă de două ori și Sebi Rus au marcat golurile din prima repriză, pentru ca după pauză Sîplăcan și Pădurariu să-și treacă numele pe lista marcatorilor stabilind scorul final: Gloria 2 Bistrița – Olimpia Gherla 5-0.

Echipa folosită de staff-ul tehnic: Bodiu – Bolfă, Patca, Bolbos, Sîplăcan – Rogozan, Vălean – Cilian, Brumă, Pădurariu – S. Rus. Au mai jucat: Părăvan, Imbuzan, Hasnăș, Coți, Onul, Constantin, Peica, Rebrișorean, Bălătici.

Horea Pârțiu, antrenor:”Un joc reușit pe o suprafață impecabilă, în care am testat întreg lotul avut la dispoziție. De felicitat întreaga echipă pentru atitudine și dăruire. Sperăm ca în următoarea perioadă să creștem de la joc la joc și cât mai mulți jucători să ajungă în lotul primei echipe”.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro   

 | 142 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *