Fotbal feminin:Heniu Prundu Bîrgăului, început cu dreptul în play-off: 2-1 cu Viitorul Reghin

Calificate în play-offul ligii 1 feminine de pe primul loc, fetele de la Heniu Prundu Bîrgăului au început play-offul cu 3 puncte în clasament, fiind urmate de Vassas Odorhei cu 2 puncte, Armonia Dolhești cu 1 punct și Viitorul Reghin cu 0 puncte.

În prima etapă din play-off bîrgăuancele au întâlnit pe teren propriu pe Viitorul Reghin, într-un joc în care gazdele nu concepeau altceva decât victoria, pentru a rămâne în continuare pe primul loc în clasament. A fost un joc destul de modest făcut de cele două formații, un joc câștigat de gazde, care au suferit destul de mult pentru cele trei puncte.

După o repriză în care gazdele au primit gol la o minge scăpată din mâini de portărița Mateșan dar  au și ratat câteva bune ocazii de gol irosite de Rognean, Țegle și Peride, bârgăuancele reușesc egalarea la 7 minute după pauză, când Rognean centrează în careul mic, portărița oaspetelor scapă mingea și Andreea Lauruc o trimite în plasă. Gazdele prind curaj, Rognean, bine lansată de Țegle, trimite un lob peste portărița oaspetelor, dar un fundaș scoate mingea în corner, Peride prinde un trasor de la 20 metri dar mingea trece puțin peste, iar șutul lui Țegle după o acțiune personală este reținut greu de portărița oaspetelor. Golul care aduce cele trei puncte în contul bârgăuancelor a fost reușit de aceeași Lauruc cu 5 minute înainte de finalul jocului, când Roșu ia o acțiune pe partea dreaptă, trimite în careu la Rognean care prelungește la Lauruc, aceasta trimițind mingea în poartă din careul de 6 metri.

Lotul folosit de Călin Svoboda și George Ruscău jr.: Ana Mateșan, Tabita Silași, Dana Țarcă, Iulia Giurgiucă, Ana Maria Roșu, Voichița Rus,  Rodica Țegle, Cristina Peride, Katalin Filler, Adina Rognean, Andreea Lauruc. Au mai jucat: Crina Câmpan, Georgiana Nistor, Lavinia Coman, Corina Pop, Adelina Vereș

Călin Svoboda, antrenor:” Am făcut un joc slab, dar mă bucur că am reușit să obținem cele trei puncte care ne păstrează în continuare pe primul loc în clasament. Dacă dorim cu adevărat să promovăm în superligă va trebui să ne schimbăm cu toții mentalitatea, pentru că altfel s-ar putea să avem surprize neplăcute. Va fi un play-off foarte greu în carenu avem voie să facem pași greșiți dacă vrem să ne îndeplinim obiectivul pe care ni l-am propus ”.

Sportulbistritean.ro  

Mai multe fotografii pe pagina noastră de facebook!


 | 264 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *