Fotbal feminin: Heniu Prundu Bîrgăului,înfrângere în penultima etapă!

Promovată în superliga națională cu două etape înainte de finalul play-offului, Heniu Prundu Bârgăului a plecat la Odorhei, pentru derby-ul cu Vasas doar cu gândul de a face un joc bun, partida nemaiavând nici o miză. Fără Cristina Peride, Dana Èšarcă și Alexandra Blaga, bârgăuancele au făcut  un joc bun, într-o partidă de un bun nivel tehnic, în care ambele echipe și-au creat numeroase ocazii de gol, ocazii fructificate doar de gazde care au reușit să marcheze câte un gol pe repriză, în urma unor faze fixe.

 Lotul folosit de Călin Svoboda și George Ruscău jr.: Ana Mateșan, Tabita Silași, Voichița Rus, Ana Maria Roșu, Crina Câmpan, Rodica Èšegle, Corina Pop, Katalin Filler, Georgiana Nistor, Adina Rognean, Andreea Lauruc. Au mai jucat:  Lavinia Coman, Elena Ștef, Ioana Tisa.

Călin Svoboda, antrenor:” A fost un joc fără nici o miză pentru noi, fetele au făcut un joc bun, și-au creat multe ocazii dar lipsa de concentrare la finalizare ne-a privat de un rezultat bun. Vreau să felicit fetele, cu un plus pentru portarul Ana Mateșan și pentru veterana Rodica Èšegle, care a făcut cel mai bun joc din această ediție de campionat. Mai  avem un singur joc, pe teren propriu când așteptăm la teren cât mai mulți susținători pentru a sărbători împreună promovarea în superliga națională”.

Sportulbistritean.ro  

 | 270 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *