Fotbal feminin: Heniu Prundu Bârgăului participă la primul turneu de la înființare!

Echipa de fete de la Heniu Prundu Bârgăului se află în plină perioadă de pregătire pentru debutul în  premieră în campionatul din liga I la fotbal feminin. În acest context bârgăuancele vor participa la un turneu de patru echipe care se va desfășura la Fălticeni în perioada 17-18 august.

Este primul turneu la care participă echipa de la înființare, antrenorul Călin Svoboda dorind să vadă nivelul la care se află echipa în acest moment și modul cum fetele vor răspunde fizic la un program de trei jocuri în două zile. Din păcate bârgăuancele au plecat la Fălticeni în efectiv incomplet, nu mai puțin de șase jucătoare, Tabita Silași, Voichița Rus, Alexandra Blaga, Daniela Badiu, Dănuța Ciurea și Ionela Vidican (jucătoare transferată de la Independența Baia Mare), n-au făcut deplasarea la acest turneu.

În cadrul turneului, Heniu va juca trei jocuri: sâmbătă de la ora 11,00 cu Navobi Iași, echipă din superliga națională feminină, sâmbătă de la ora 16,00 cu Viitorul Reghin și duminică de la ora 11,00 cu Armonia Fălticeni, ambele echipe fiind colege de serie cu bârgăuancele.

Călin Svoboda, antrenor:”Este primul turneu la care vom participa de când s-a înființat această echipă și de asemenea un bun și un ultim prilej de a vedea nivelul la care ne aflăm înainte de începerea campionatului. De asemenea sunt curios cum vor rezista fetele să joace trei jocuri în numai două zile. Deși ne lipsesc la acest turneu șase jucătoare, sper că cele care vor intra în teren vor avea o evoluție bună care să ne dea speranțe pentru campionat”.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro

 | 152 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *