Fotbal feminin: Heniu Prundu Bârgăului, locul doi la turneul de la Fălticeni!

 Echipa de fete de la Heniu Prundu Bârgăului a participat la un turneu la Fălticeni, alături de Navobi Iași din superliga națională, Viitorul Reghin și Armonia Fălticeni din prima ligă.

Deși au plecat la Fălticeni în efectiv incomplet, nu mai puțin de șase jucătoare: Tabita Silași, Voichița Rus, Alexandra Blaga, Daniela Badiu, Dănuța Ciurea și Ionela Vidican jucătoare transferată de la Independența Baia Mare, n-au făcut deplasarea la acest turneu, iar ultimul joc l-au disputat fără Cristina Peride și Ioana Bechet accidentate în jocul cu Viitorul Reghin, bârgăuancele au avut o evoluție bună reușind să termine competiția pe locul doi după echipa din Iași. Dacă în prima zi a competiției bârgăuancele au fost învinse de jucătoarele de la Iași cu 3-1 și au terminat la egalitate 0-0 cu cele de la Viitorul Reghin, în ultimul joc au au câștigat cu 3-1 în fața fetelor de la Fălticeni, organizatoarele turneului. Cu mari probleme de lot fetele de la Heniu au condus la pauză cu 2-0 grație golurilor marcate de Adina Rognean, după pauză Călin Svoboda fiind nevoit să o trimită în teren și pe Ioana Bechet accidentată, al treilea gol fiind marcat de Crina Câmpan .

Lotul folosit în partida cu Armonia Fălticeni: Ana Mateșan, Dana Å¢arcă, Adina Rognean, Alexabdra Suciu, Crina Câmpan, Dana Răzvanță, Georgiana Nistor, Ioana Tisa, Corina Pop, Rodica Å¢egle, Crina Palage. Au mai jucat Ioana Bechet, Sonia Koczi.

Călin Svoboda, antrenor:”A fost un turneu reușit din punctul meu de vedere, am avut multe absențe, iar cu această ocazie am reușit să vedem la joc toate fetele din lot. Sunt mulțumit de evoluția fetelor, stăm bine și din din punct de vedere fizic în vederea începerii campionatului. Felicit toate fetele pentru joc și atitudine, cu o mențiune în plus pentru veteranele Rodica Å¢egle și Dana Å¢arcă care au jucat toate minutele în acest turneu și pentru Adina Rognean care deși este la început de carieră are evoluții tot mai bune de la meci la meci . A fost ultimul test înainte de începerea campionatului, mai avem la dispoziție trei săptămâni în care vom pune la punct ultimele detalii pentru a începe campionatul cu dreptul”.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro

 | 263 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *