Fotbal feminin: Heniu Prundu Bârgăului joacă mâine la Alexandria derby-ul pentru ocuparea locului 3

Startul sezonului de primăvară al campionatului superligii naționale feminine se va da mâine cu partidele contând pentru etapa a 11-a, etapă în care fetele de la Heniu Prundu Bârgăului, ocupanta locului 3  în clasament va juca la Alexandria în compania fetelor de la Universitatea, locul 4 în clasament, bârgăuancele având două puncte mai mult decât adversarele. Va fi derby-ul acestei etape, un derby în care dacă bârgăuanncele vor obține cele 3 puncte puse în joc vor lua o opțiune importantă în accederea în play-offul competiției.

Staff-ul tehnic are la dispoziție tot lotul valid pentru acest joc, întreaga delegație plecată la Alexandria este convinsă că bârgăuancele se vor întoarce acasă cu cele trei puncte care le vor consolida poziția în clasament.

Călin Svoboda, antrenor:”Plecăm la Alexandria să câștigăm cele trei puncte puse în joc, puncte care ne vor consolida locul 3 din clasament. Avem tot lotul la dispoziție pentru acest joc, fetele sunt încrezătoare că vor face face un joc bun care să ne aducă un rezultat favorabil în vederea îndeplinirii obiectivului propus, acela de a accede în play-offul competiției

Sportulbistritean.ro  

 | 453 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *