Fotbal feminin: Heniu, la a doua înfrângere în campionat! A fost ultima etapă!

După derby-ul pierdut acasă cu Vasas Odorhei, ocupanta locului doi în clasament, fetele de la Heniu, liderul la zi al seriei Nord din liga I la fotbal feminin, s-au deplasat, pentru ultima etapă a campionatului, la Dolhești pentru partida cu Armonia, ocupanta locului 3 în clasament. Unde au pierdut cu 5-1

 Cu o zi înaintea jocului, Vasas Odorhei a pierdut jocul de la Tg. Mureș și odată cu jocul și orice șansă de a termina campionatul pe primul loc, așa că staff-ul bârgăuancelor au hotărât să înceapă partida cu moldovencele cu o formulă formată din jucătoare care au evoluat mai puțin în campionat. Deși au început destul de bine jocul, Ștef ratând singură cu portărița adversă și Pop trimițind mingea în bară, gazdele au fost cele care au marcat două goluri, până la pauză Roșu reușind să reducă din diferență. După pauză gazdele se desprind definitiv pe tabelă, în urma unor greșeli personale făcute de jucătoarele de la Heniu. Deși au pierdut jocul bârgăuancele termină campionatul pe primul loc și vor intra în play-off cu 4 puncte, ocupanta locului 2 va intra cu 3 puncte, locul 3 va intra cu 2 puncte, în timp ce ultima echipă care va prinde play-offul va intra cu 1 punct.

Lotul folosit de Călin Svoboda și George Ruscău jr.: Ana Mateșan, Iulia Clapa, Iulia Giurgiucă, Dana Èšarcă, Ioana Tisa, Corina Pop, Lavinia Coman, Dana Răzvanță, Crina Palage, Elena Ștef, Rodica Èšegle. Au mai jucat: Ana Maria Roșu, Katalin Filler, Tabita Silași, Voichița Rus, Andreea Lauruc.

Călin Svoboda, antrenor:” Indiferent de rezultatul nostru, noi terminam pe primul loc și am hotărât să dăm șansa fetelor care au jucat mai puțin în acest campionat să joace. Eram convins că și în aceste condiții vom obține un rezultat bun. După o primă repriză echilibrată, în repriza a doua am primit 3 goluri pe 3 greșeli individuale și am pierdut jocul la un scor care nu reflectă situația din teren. Urmează o bine meritată pauză în care va trebui să punem la punct toate detaliile pentru jocurile din play-off, unde trebuie să nu mai avem sincope pentru a ne îndeplini obiectivul, promovarea în superligă ”.

Sportulbistritean.ro  

 | 254 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *