Fotbal feminin: Fetele de la Heniu Prundu Bârgăului, eliminate în prelungiri în sferturile Cupei României: ASA Tg. Mureș – Heniu 1-1 (0-0), 3-1 după prelungiri

Miercuri de la ora 17,00 pe terenul sintetic Transil din Tg. Mureș s-a disputat întâlnirea dintre ASA și Heniu Prundu Bârgăului, contând pentru sferturile de finală ale ediției 2014-2015 a Cupei României. Cele două formații, aflate pe locurile 2 și 3 în clasamentul play-offului, s-au întâlnit pentru a doua oară în decurs de 5 zile, după ce sâmbătă au remizat pe Bârgău Arena.

A fost un joc în care bârgăuancele și-au depășit din nou condiția de echipă nou promovată, făcând un joc bun în apărare, reușind să intre la cabine cu scorul de 0-0. După pauză gazdele deschid scorul în minutul 62, dar bârgăuancele reușesc să egaleze în minutul 87 prin reușita lui Deca și să trimită jocul în prelungiri. Gazdele preiau din nou conducerea pe tabela de marcaj în prima repriză de prelungiri, Mirică are șansa egalării dar ratează singură cu portarul advers, pentru ca pe final mureșencele să se desprindă printr-un gol marcat din penalty.

Lotul folosit de staff-ul tehnic format din Dan Dosan, Călin Svoboda  și George Ruscău jr.: Elena Toma, Mihaela Neacșu, Georgiana Vasile, Lenuța Șteff, Cristina Pop, Ioana Stroia, Loredana Cosma, Elena Mirică, Adina Rognean, Nicoleta Deca, Katalin Filler. Au mai jucat: Loredana Nica, Andreea Lauruc, Denisa Lowenberger.

Sportulbistritean.ro  

 | 504 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *