Fotbal feminin: Champions League?„ Fetele să joace”¦de restul ne ocupăm noi” spune Gicu Ruscau

Pe primul loc în Liga I la finalul turului, cu victorii pe linie și cu un golaveraj excelent, 49-8, echipa din Pr. Bârgăului are gânduri mari pentru viitor, deși a fost înființată doar anul trecut. Fetele antrenate de Călin Svoboda și George Ruscau jr. au început deja pregătirile iar din 9 februarie vor intra într-un cantonament de o săptămână la Mijlocenii Bârgăului, Pensiunea Costas fiind aleasă de conducerea clubului.
 
Cu nume noi în echipă – Ana Maria Roșu, Giurgica Iulia(Navobi Iași, Cathelin Beata Filer (Vasas Odorhei), Lavinia Coman (Olimpia Cluj), Andreea Lauruc (CFR Timișoara), formația care reprezintă județul nostru beneficiază de condiții foarte bune de pregătire, cu teren sintetic, teren de iarbă,sala de fotbal de la Tureac, sala de fitness (Josenii Bârgăului) și recuperare la Schreiner (Bistrița).
 
De altfel, lista sponsorilor- Rancos Forest, Îndemânarea Construct, Vrânceana SRL, Pensiunea Costas, Trișcaș Tim, Philadelfia Grup, Wings DDC, Deltic Instal, Open Consult, Primăria Pr. Bârgăului, Consiliul Local, Consiliul județean, ar face invidioasă chiar și o echipa de top.
 
“Sper să acumulăm cât mai mult la capitolul fizic în acest cantonament, iar în perioada de pregătire să reușim o omogenizare a lotului, prin care, la data de 9 martie, dată la care va începe returul, să putem să ne îndeplinim obiectivul de promovare în Superliga. Știm că domnul primar Doru Crișan, președinte de onoare a acestui club, face multe pentru această echipa și de aceea nu vrem să-l dezamăgim”, a declarat pentru Sportul bistrițean Călin Svoboda, antrenorul echipei din Pr. Bârgăului”.
 
 Iată și lotul cu care Heniu Pr. Bârgăului a început pregătirile:Ana Matesan, Cristina Peride, Giorgiana Nistor, Adina Rognean, Dana Razvanta, Elena Steff, Carina Pop, Crina Palage, Alexandra Blaga, Ioana Tisa, Crina Campan, Ioana Bechet, Alexandra Suciu, Clapa Iulia, Rodica Tegle, Voichița Rus, Dana Å¢arcă, Tabita Silasi, Ana Maria Roșu, Iulia Giurgica, Cathelin Beata Filer, Lavinia Coman, Andreea Lauruc. Medici: Udrescu Ovidiu, Grezner Ioan.
 
La sfârșitul săptămânii viitoare, fetele de la Pr. Bârgăului vor susține două jocuri amicale la Tg. Mureș, cu echipa A.S. FC A.S.A. 2013 din localitate.
 
sportulbistritean.ro
 | 1.092 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *