Fotbal feminin: Bârgăuancele, victorie în zi de sărbătoare. Heniu Prundu Bârgăului ”“ Ladies Tg. Mureș 8-0 (5-0)

Etapa a 8-a a Campionatul Național al ligii a I-a, feminin, seria Nord, a programat pe terenul Bârgău Arena, întâlnirea dintre Heniu Prundu Bârgăului, ocupanta locului doi în clasament, la egalitate de puncte cu liderul Vasas Odorhei, departajarea fiind făcută la golaveraj și Ladies Tg. Mureș, echipă clasată pe locul 6 în clasament. Disputată cu patru zile înaintea derby-ului pe care bârgăuancele îl vor disputa la Odorhei, partida a fost una la discreția gazdelor care în minutul 33 conduceau deja cu 4-0, grație a patru goluri marcate de Crina Câmpan.

Primele două goluri au fost marcate de Crina cu capul din centrările lui Vereș și Peride în minutele 14 și 17, celelate goluri fiind marcate în minutele 25 și 33, în urma unor pase primite de la Peride și Å¢egle. Până la pauză bârgăuancele marchează golul cinci în minutul 41, când Rodica Å¢egle driblează tot ce-i iese în cale și trimite mingea în poartă. După pauză gazdele mai înscriu de trei ori prin Cristina Peride din vole de la 25 metri în minutul 51, Elena Ștef din interiorul careului în minutul 68 și din nou Peride în minutul 84 la o minge respinsă greșit de portarul oaspetelor. A fost o victorie clară a gazdelor care au preluat astfel șefia clasamentului după acest joc, la golaveraj, după partidă bârgăuancele le-au sărbătorit pe veteranele Dana Å¢arcă, Voichița Rus, Tabita Silași care în aceste zile au mai adăugat un an în calendarul vieții. 

 Lotul folosit de antrenorii Călin Svoboda și George Ruscău Jr: Ana Mateșan, Tabita Silași, Dana Å¢arcă, Voichița Rus, Ioana Bechet, Cristina Peride , Crina Câmpan, Adelina Vereș, Corina Pop, Rodica Å¢egle, Alexandra Blaga. Au mai jucat: Iulia Clapa, Elena Ștef, Ioana Tisa, Crina Palage, Alexandra Suciu.

Călin Svoboda, antrenor:”Un joc la discreția noastră, am controlat jocul din primul până în ultimul minut de joc. Felicit fetele pentru jocul făcut și pentru atitudinea avută. Am ales să menajez trei fete pentru jocul de miercuri, când ne vom deplasa la Odorhei pentru derby-ul seriei. Dedicăm victoria  celor trei sărbătorite cărora conducerea echipei le-a oferit câte un buchet de flori”.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro

 | 292 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *