Fotbal feminin: Accident! Bârgăuancele la prima înfrângere! 2-4 cu Vasas Odorhei! FOTO

Derby-ul seriei Nord din liga I la fotbal feminin, s-a disputat pe terenul Bârgău Arena, între Heniu  Prundu Bârgăului, liderul la zi al seriei Nord, cu 10 victorii din 10 partide și Vasas Odorhei, ocupanta locului 2, la 8 puncte distanța de bârgăuance. A fost o partidă controlată în marea majoritate a timpului de gazde, dar ratările acestora s-au răzbunat și pe final oaspetele au reușit să câștige, provocându-le bărgăuancelor prima înfrângere în această ediție de campionat.

Deși cei din staff-ul gazdelor erau destul de circumspecți înainte de începerea partidei, din cauza lapoviței care s-a pornit, a stării terenului prea moale și a faptului că Adina Rognean, proaspăta convocată la lotul național, era bolnavă, bârgăuancele deschid repede scorul, în minutul 6.  Peride execută bine o lovitură liberă de la 30 metri, portărița oaspetelor respinge în față de unde Lauruc o trimite în poartă.

Gazdele forțează desprinderea dar Èšegle, Lauruc și Peride nu reușesc să marcheze și contrar cursului jocului în minutul 21, la primul corner al oaspetelor mingea este trimisă înalt în careu de unde este deviată în poartă: 1-1.

După numai 3 minute gazdele marchează din nou prin Lauruc care trimite în poartă din marginea careului o minge degajată greșit de portărița oaspetelor. Aceeași Lauruc mai ratează 2 ocazii clare de gol și din nou contrar cursului jocului oaspetele egalează dintr-un penalty prea ușor acordat de centralul clujean: 2-2

 După pauză Svoboda forțează și o trimite pe teren și pe Rognean, aceasta ratează 2 ocazii și trimite o dată mingea în bară, Lauruc, Peride, Èšegle, Filler, Ștef nu reușesc să trimită mingea în poartă din situații bune și cum se întâmplă de multe ori în fotbal, oaspetele marchează la o minge respinsă greșit de apărare. Terenul devine tot mai greu, oaspetele, mai tinere și mai proaspete fizic rezistă cu bine atacurilor gazdelor și pe final de joc dau lovitura de grație, atacanta din Odorhei ia o minge din propriul teren și se duce până în poartă, stabilind scorul final.

Lotul folosit de Călin Svoboda și George Ruscău jr.: Ana Mateșan, Ana Maria Roșu, Iulia Giurgiucă, Dana Èšarcă, Tabita Silași, Georgiana Nistor, Crina Câmpan, Cristina Peride, Voichița Rus, Andreea Lauruc, Rodica Èšegle. Au mai jucat: Katalin Filler, Adina Rognean, Elena Ștef, Corina Pop.

Călin Svoboda, antrenor:” Un joc de mare luptă, echilibrat, disputat pe un teren moale care pe noi ne-a dezavantajat. Am făcut o primă repriză bună în care am ratat prea mult și asta ne-a costat, oaspetele egalând dintr-un penalty ușor acordat. După pauză noi am ratat la fel de mult și oaspetele, mai proaspete fizic ne-au prins pe contraatac. Am pierdut un joc, nu este o tragedie, trebuie să fim însă foarte atente până la final ”.

Sportulbistritean.ro  

MAI MULTE POZE GASITI AICI,  PE PAGINA NOASTRÄ‚ DE FACEBOOK!

 | 223 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *