Fotbal: Feher și Răzvan Radu, câte două goluri în victoria împotriva Avântului Reghin

Staff-ul tehnic al Gloriei a împărțit sâmbătă lotul pe care îl are la dispoziție, formând două garnituri care au susținut două jocuri de pregătire.

Dacă 18 jucători au făcut deplasarea la Satu Mare, împreună cu antrenorii Cristian Coroian și Sandu Negrean, unde au învins cu 3-1 formația Olimpia Satu Mare, 15 jucători au rămas acasă, unde sub comanda secundului Valer Săsărman, au întâlnit, pe terenul mare din complexul Jean Pădureanu, formația Avântul Reghin.

Jocul a fost unul la discreția bistrițenilor care s-au impus cu scorul de 4-0 (1-0), grație dublelor realizate de către Feher, care a marcat în minutele 4 și 57, ultimul din penalty, și de către Răzvan Radu care a marcat în minutele 74 și 86.

Lotul folosit de antrenorul Valer Săsărman: Oghinciuc, Budăcan, Hasnăș, Bolbos, Câmpean, Mariș, Feher, Platon, Roșu, Antonache și A. Rus. Au mai jucat: Peica, Vălean, C. Bucur, Răzvan Radu.

Valer Săsărman, antrenor:” Un antrenament reușit în fața unei echipe de liga a treia. Mă bucur că jucătorii au abordat acest joc cu seriozitate, fapt care ne-a făcut să obținem o victorie clară după un joc bun”.

Sportulbistritean.ro

 | 303 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *