Fotbal, copii: Transilvania Bistrița merge ceas! Trei grupe, 3 turnee, 3 locuri 1!

Cel mai bine organizat club de fotbal pentru copii din județul Bistrița-Năsăud are rezultate tot mai bune. Transilvania Bistrița, grupare susținută impecabil de firma Transilvania Broker, participă în această vară la multe turnee importante, iar primele rezultate sunt excelente.

Grupa de copii născuți în 2006 a terminat pe primul loc la un turneu în Ungheni. Cupa ”Puiul de Crăiești” s-a numit întrecerea organizată de Viitorul Ungheni și AJF Mureș. Cu 4 victorii și un egal, pe iarbă, în sistem 8+ 1, jucătorii lui Horațiu Pârțiu au arătat un bun nivel de pregătire, ce le dă speranțe pentru alte rezultate bune, de data aceasta la un turneu internațional la care vor participa săptămâna viitoare. Vor fi prezenți la ediția a 15-a a turneului Aventik Cup, în Ungaria, la Eger, unde se strâng multe echipe valoroase din Europa.

 

 

Transilvania 2006: PALFI, BERINȚAN, FETTI, BOR, LEOCA, SPĂTĂREANU, ȘOLDEREA, CHIȘ, URS, RUSAN, CIORNEI, RUSZ, CACIOR, OȘAN, ANDREI DANIEL.

 

Grupa de copii născuți în 2009 a participat recent la ediția a treia a Cupei Juniorul, organizată la Cluj-Napoca, pe Baza Unirea, în Mănăștur. Și fotbaliștii antrenați de Horațiu Pârțiu și Constantin Sava au câștigat 4 meciuri și au făcut un egal, urcând la final pe prima treaptă a podiumului. După 1-0 cu CFR în semifinale și 2-0 cu Viitorul Cluj în finală, bistrițenii s-au impus în acest turneu la care s-au înscris 16 echipe.

”A fost o competiție la care au participat cele mai valoroase 4 echipe din zona de nord vest a României, la această categorie de vârstă. Atât calitatea individual, cât și jocul prestart de echipa noastră a făcut diferența în cele 5 jocuri. Aceste competiții cu adversar de valoare, cu potențial de selecție mult mai mare decât noi, ne ajută să avem repere corecte de evaluare. Trebuie să felicit întreg lotul de jucători, chiar și pe cei 3 jucători de la grupa 2010 care au evoluat la acest turneu”, spune Horațiu Pârțiu pentru sportulbistritean.ro.

 

Transilvania 2009: MIHALCA, POENARU, FERENCZ, COVRIG  R, SEICA, CHIBULCUTEAN, MONIȚA, LEOCA, SEICHEI, SCURTU, PAVELEA (ultimii 3 de la 2010)

Și la grupa 2011, copiii de la Transilvania Bistrița au câștigat tot locul 1 la Cupa Juniorul Cluj  – Napoca.  Jucătorii antrenați de Cristian Spătăreanu au jucat între cele 20 de echipe înscrise la start, având 5 victorii și un egal.

A fost un turneu foarte reușit, cu jocuri de calitate, în care s-a văzut seriozitatea și munca depusă de copii la antrenamente.Vreau să îi felicit pentru efortul lor,  depus pe o căldură greu de suportat”, spune antrenorul Spătăreanu.

 

Transilvania 2011: MARȚIAN , CÂRSTEA, LERINȚ, GANEA, COVRIG, MIHALTE, BOZBICI, COSTINEA, MARICA, SUCIU

 

 | 5.616 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

2 Comments

  1. As vrea sa înscriu la fotbal en baiat de 12 ani din BISTRIȚA-NĂSĂUD numarul meu de telefon astept un raspuns

    Post a Reply
  2. Bună ziua! De la ce vârstă se pot înscrie băieți la fotbal? Multumesc anticipat!

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *