Fotbal, copii: Echipa lui Bogdan Nap, locul 5 într-un turneu tare la Cluj-Napoca

La Cluj Napoca, 120 de echipe și peste 2000 de copii s-au întrecut, recent, la 7 categorii de vârstă, între 2007-2013, la poate cel mai mare turneu de fotbal dedicate copiilor, numit Transilvania Football Festival.

Gazda turneului a fost clubul clujean Sporting, care s-a achitat perfect de organizare, oferind condiții de cel mai înalt nivel, iar la final, spre bucuria micilor fotbaliști, pe lângă cupe și medalii, a oferit și echipament sportiv pentru câștigători.

Reprezentanta județului nostru la categoria 2008 a fost clubul bistrițean Ardeal BN, antrenat de Bogdan Nap. Au fost 16 echipe la start la această categorie și s-a jucat în sistem 8+1.

În grupe, bistrițenii au început cu o înfrângere la limită, 1-0 în fața celor de la CFR Cluj. Apoi, mobilizându-se mai bine și scăpând de tracul debutului, au câștigat în fața celor de la Sporting Cluj cu 4-0 și au terminat la egalitate, 1-1 cu CS Hunedoara, ocupând în final locul II în grupă, și calificându-se în sferturile de finală. Surprinzător, acolo băieții lui Nap pierd în fața celor de la Sporting Cluj, 1-0 și rămân să joace pentru locurile V-VIII.

Încă două partide au mai avut de jucat, ambele încheiate cu victorii pentru bistrițeni. Prima, răzbunarea din grupe, cu cei de la CFR Cluj la loviturile de departajare și a doua, 2-1 cu Sepsi Sfântu Gheorghe, astfel ocupând un onorat loc V.

Ardeal BN: Adi Sbarci, Pop Nicușor, Macrea Andrei, Buta Emil, Deac Alex, Daboca David, Rusnac Daniel, Andronesi Mihai, Bartene Ionuț, Chiseliță David, Larionesi Pedro, Avram Alex, Tomuță David.

La final, Bogdan Nap ne-a declarat: “A fost primul nostru turneu pe sistemul 8+1 unde am arătat destul de bine. Am reușit să ne ridicăm la nivelul competiției, jucând cu echipe de top la această categorie de vârstă. Felicit toți copii pentru ambiție, determinare și rezultat!”

B.F.

 

 | 2.632 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

1 Comment

  1. Felicitari copiilor si domnului antrenor. Mult succes in continuare.

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *