Fostele Glorii, la întâlnirea de 40 de ani

Mai mulți foști jucători care au făcut istorie la Gloria Bistrița în anii 1968-1973 s-au reunit după 40 de ani. Fostele glorii au jucat un meci iar apoi, împreună cu soțiile, s-au adunat la restaurantul Diana, unde au depănat amintiri. Nu i-au uitat nici pe cei care nu mai sunt printre ei și de care își amintesc cu drag. Victor Ciocan, Mircea Greabu, Nicu Bocșa, Mihai Benczik, Mihai Petrovici, Radu Ichim, Dan Anca, Nelu Cadar, Traian Sângeorzan, Doru Nicolae, Octavian Petrițoiu, Dan Lorinț, Gigi Nica, Ginu Bucur și Gheorghe Oliviu au răspuns afirmativ la reuniunea emoționantă realizată de profesorul Emil Gocan.

Victor Ciocan, unul dintre simbolurile Gloriei în acea perioadă
s-a bucurat nespus de faptul că și-a reîntâlnit colegii. „Ne simțim foarte bine printre foștii colegi. Îmi pare rău că nu au putut veni mai mulți dar mai ales că nu am organizat mai des astfel de întâlniri. Este pentru prima dată când ne revedem, deși au trecut 40 de ani” a declarat Victor Ciocan.

Un alt simbol al Gloriei, Doru Nicolae, își amintește și el de vremurile trecute și speră ca acum Gloria să scape de la retrogradare. „Ne-am bucurat foarte mult când am aflat că echipa a câștigat meciul de la Alba-
Iulia. Mă simt foarte bine printre foștii coegi” spune Doru Nicolae.

Poreclit Bonavenna, Gheor-ghe Nica este mândru că echipa la care a evoluat și el în trecut se menține de 20 de ani în prima ligă. „M-am reîntâlnit cu foștii colegi de echipă, cu care am împărțit și tristeți și bucurii și acum, după atâția ani, mă simt extraordinar cu ei. Sunt mândru că am evoluat la Gloria Bistrița” spune acesta.

Ginu Bucur, care a rămas în lumea fotbalului bistrițean ca antrenor al unor echipe de copii și juniori, speră ca Gloria să reușească să scape de retrogradare. „Ne pare rău că fostul nostru coleg, Jean Pădureanu, nu este aici, dar ne bucurăm că a fost alături de echipă la victoria de la Alba-Iulia. Suntem aici în ideea de a ne revedea, căci nu se știe cât vom mai trăi” spune Ginu Bucur.

 | 459 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On