Fiatul și-a deschis portierele la iarbă verde

SC Comsig, dealerul bistrițean al mărcii Fiat, a sărbătorit recent două evenimente: 16 ani de activitate și ziua portierelor deschise, acțiune legată de modelul Linea. Petrecerea s-a ținut la iarbă verde, pe Dealul Sigmirului și i-a adunat la un grătar pe toți angajații și pe mulți dintre colaboratorii firmei.

Petru Sigartău, managerul firmei Comsig, a sunat adunarea de pe Dealul Sigmirului, marcând locul de întâlnire cu baloane inscripționate cu sigla Fiat. Cu neveste, cu copii, angajații societății de pe strada Lucian Blaga au răspuns prezent în fața șefului, hotărât să marcheze la un grătar aniversarea de 16 ani a brandului Comsig. „Ne-am gândit să sărbătorim aceste evenimente altfel decât am făcut-o până acum. Au fost ani frumoși, plini de realizări. Am ajuns la o cifră de afaceri de peste 5 milioane de euro și ne mândrim cu destule împliniri”, spune Sigartău, mândru de performanțele firmei pe care o conduce.

Iubitor al fotbalului, Petru Sigartău (foto) și-a provocat angajații la o miuță. Momentul a fost savurat de pe margine de cei care nu s-au încumetat să intre pe terenul improvizat pe Dealul Sigmirului. Coate, șuturi în tibie, alunecări la glezne și alte procedee de luptă au putut fi folosite din belșug, mai ales în fața directorilor Neagoie și Iluția, ca polițe mai vechi, din afara terenului de fotbal. Cel mai ambițios jucător a fost însă tot șeful cel mare, autor al unor goluri de mare efect.

 | 177 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On