Fetele lui Tadici joacă la Bistrița

După ce în 2006 Bistrița a fost gazda unui meci amical între Naționalele feminine ale României și Coreei de Sud, vineri se va juca în Sala Polivalentă un alt meci internațional

            Echipa națională de handbal feminin a României va disputa vineri, 11 iulie, o partidă amicală la Bistrița în compania Norvegiei. Fetele antrenate de Tadici se află într-un cantonament la Cluj și vor susține trei meciuri cu norvegiencele, campioane europene și vicecampioane mondiale.

Cea de-a doua partidă cu Norvegia o vor susține în Sala Polivalentă din Bistrița, vineri, 11 iulie, cu începere de la ora 19.00. ”Handbalistele vor veni direct de la Cluj, vor juca și apoi vor avea parte de o masă oferită la Bistrița, urmând să plece înapoi la Cluj. Meciul se va disputa la Bistrița pentru ca acestea să mai iasă din rutina zilnică, din atmosfera tensionată a cantonamentului de acolo”, a declarat președintele DJT B-N, Constantin Florian.

Biletele pentru această partidă vor costa 10 lei pentru adulți și 5 lei pentru copii. ”Elevii legitimați la Liceul cu Program Sportiv ar putea intra câte doi pe un bilet redus, cei care vor veni organizați și pe bază de tabele nominale. Este foarte important pentru ei să vadă acest meci”, a mai declarat Florian. Echipa va mai susține un amical cu Ungaria și câte unul cu Franța, Rusia și Brazilia, înainte de Jocurile Olimpice de la Beijing.

Naționala de fete a României a mai susținut un amical la Bistrița, în octombrie 2006, când a surclasat echipa Coreei de Sud, cu scorul de 34-25.

 | 179 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On