Feldru câștigă la Bârgău și detronează liderul! E la un pas de titlu! (FOTO)

Prosomeș Feldru a câștigat cu 2-1 pe Bârgău Arena și a luat prima opțiune pentru câștigarea campionatului ligii a patra.

Jucătorii lui Sergiu Mândrean au deschis scorul în minutul 3 prin Coșneac, dar Heniu a egalat după numai 4 minute prin Marius Horga. Golul victoriei a fost înscris de Mihai Horga în minutul 78.

Partida a fost echilibrată, cu ocazii la ambele porți. Bârgăuanii au pierdut disputa la mijlocul terenului, în partea a doua, încercând să tragă prea repede de o remiză ce i-ar fi avantajat. „N-au mers bine motoarele principale. Jucătorii de la care aveam cele mai mari așteptări au dezamăgit în meciul de astăzi. Ne-am retras prea repede”, a declarat directorul tehnic George Ruscău la finalul partidei, în timp ce reprezentantul oaspeților, primarul Ștefan Sângeorzan era în culmea fericirii.

Cu acest rezultat, echipa din Feldru are două puncte în plus față de Heniu Prundu Bârgăului, dar mai are  un meci destul de dificil în ultima etapă la Jelna.

Arbitrul Călin Sângeorzan, ajutat de Mihai Ungur și Mihai Marica, a condus formațiile:

Heniu: V. Pop, Plăian, Chifa, Conon, Cira, Vaida, V. Ruscău, Anton, Astalâș, Marius horga, Muscar. Au mai intrat: Bâla, Szekelz, Rogna

Prosomeș: Nalați, Morozan, Coșneac, Iușan, Tomoioagă, Celsie, Haliță, Gavriloaie, Albuț, Mihai Horga, Bălan. Au mai intrat: I. Cilean, Fodor, Mândrean, Seserman.

Meciul va fi transmis integral la As Tv, joi de la ora 14.00 și sâmbătă de la ora 14.00

sportulbistritean.ro


 | 745 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *