FC Vaslui ”“ Gloria Bistrița, ultimul joc al etapei, ora 21.30, Digi1! Vezi ce zice Sănmărtean

 

Etapa a XXII-a, din cadrul Ligii a I-a, va programa la Vaslui, luni, 11 martie cu începere de la ora 21,30, întâlnirea dintre FC Vaslui și Gloria. Este un joc foarte important pentru ambele echipe. Vasluienii, aflați pe locul cinci în clasament au nevoie de cele trei puncte pentru a rămâne în lupta pentru o cupă europeană, în timp ce bistrițenii, aflați pe ultimul loc al clasamentului, cu 13 puncte și un minus 17 în clasamentul adevărului,  au nevoie de cele trei puncte ca de aer, pentru a mai putea măcar spera într-o salvare de la retrogradare.

Ambele echipe au început sezonul de primăvară cu stângul, vasluienii au remizat acasă, 0-0 cu CFR Cluj și au pierdut cu 2-1 partida de la Târgu Jiu, bistrițenii pierzând partida de la Mediaș cu 3-1 și au terminat la egalitate , 0-0, jocul de pe teren propriu cu Ceahlăul. Antrenorul Nicolae Manea nu va putea folosi pentru acest joc pe doi dintre titularii din tur, Dolha și Kanon, încă nerefăcuți după accidentările suferite, dar speră ca până la ora jocului să ajungă cartea verde a senegalezului Mor, un jucător care a lăsat o bună impresie în turneul don Antalya.

Sănmărtean: "Sunt sigur că Gloria nu va veni la Vaslui în excursie"

Lucian Sânmărtean, jucător FC Vaslui:”Va fi un joc destul de delicat pentru mine, deoarece joc împotriva echipei mele de suflet. Sunt un jucător profesionist, așa că în acest joc avem doar varianta victoriei noastre pentru a rămâne în lupta pentru un loc pe podium. Știu că și Gloria are probleme, nu i-am văzut jucând în primele două etape din acest sezon de primăvară, dar sunt sigur că nu vor veni la Vaslui în excursie ci vor veni să joace și dacă e posibil să plece de aici cu puncte”.

Nicolae Manea, antrenor Gloria:”Pentru noi toate jocurile sunt foarte grele, suntem echipa de pe ultimul loc și teoretic toți speră să ne bată. Dacă partida cu Ceahlăul a fost una foarte grea deoarece am  jucat cu o echipă care luptă pentru salvarea de la retrogradare, jocul cu Vasluiul va fi unul la fel de greu, deoarece vasluienii au nevoie de trei puncte pentru a se menține în cursa pentru o cupă europeană. Avem ceva probleme de lot, Dolha și Kanon sunt în continuare indisponibili,dar indiferent de jucătorii care vor intra în teren, trebuie să joace pentru a demonstra că merită să evolueze în prima ligă și pentru a încerca să adunăm și puncte”

Leon Buhai / sportulbistritean.ro

 | 209 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *