FC Bistrița n-are adversar în liga a 5-a: 6-2 cu Vulturul Braniștea

Etapa a 5-a a seriei a I-a din cadrul campionatului județean al ligii a 5- a programat, pe terenul Iproeb, întâlnirea dintre FC Bistrița și Vulturul Braniștea, bistrițenii fiind liderii la zi ai clasamentului, în timp ce oaspeții se aflau pe locul 6 înaintea acestei etape.

Jocul a fost unul frumos și spectaculos, în special în prima repriză, cu multe ocazii la ambele porți, câștigat în final de gazde cu scorul de  6-2. Oaspeții încep bine jocul și în minutul 5 Mărginean deschide scorul, Mureșan are șansa majorării scorului zece minute mai târziu când scapă singur cu portarul Ilieș, dar trage în acesta. În minutul 20 Mândrea execută o lovitură liberă în careul oaspeților, Sighiartău așează mingea pentru Deac care cu un șut de la 18 metri aduce egalarea, după care cinci minute mai târziu același Sighiartău schimbă jocul de pe stânga pe dreapta la Sângeorzan care întoarce un adversar și trimite cu stângu în colțul lung aducând gazdele în avantaj. În minutul 30 Sighiartău este la al treilea asist, trimțând mingea peste apărarea oaspeților la Morozan care duce scorul la 3-1, tot Morozan stabilind scorul pauzei printr-un gol marcat în minutul 35.

La cinci minute după  pauză Ioo primește o minge la marginea careului, intră în careu și îl învinge pe Ilieș, reducând diferența, pentru ca cinci minute mai târziu același Ioo să scape din marcajul fundașilor gazdelor și să tragă pe lângă din marginea careului. În minutul 60 am asistat la cea mai controversată fază a acestui joc, Haliță șutează de la 30 metri, mingea trece pe sub portarul oaspeților și intră sau nu în poartă, gazdele cer gol, mingea este în spatele porții, iar centralul și tușierul indică faptul că mingea a trecut pe lângă poartă. Jocul scade din intensitate după ieșirea din teren a lui Mândrean, Haliță și Gocan, gazdele ratează două bune ocazii prin Jimboreanu și Morozan, oaspeții mai scapă odată pe contraatac dar Mureșan trimite pe lângă, pentru ca pe final Sighiartău bine servit de Deac să înscrie de două ori, în minutele 85 și 90, stabilind astefel scorul final.

FC Bistrița, antrenori Sergiu Mândrean și Dănuț Dosan:Ilieș, Mândrean, Oroian, Grecu, Haliță, Jimboreanu, Gocan, Sângeorzan, Morozan, Deac, Sighiartău. Au mai intrat: Iușan, Moldovan, Bayan, Târgoveț.

Vulturul Braniștea: Viski, Mureșan, Nagy, Bozga, Cîmpean, Seserman, R. Pop, L. Pop, Bugnar, Ioo, Mărginean. Au mai jucat: Lar, Bindea

Sergiu Mândrean, antrenor FC Bistrița:”A fost un joc frumos cu mult goluri, cu faze  spectaculoase reușite de ambele formații, un joc pe care l-am dominat și am obținut o victorie meritată”.

Leon Buhai / sportulbistritean.ro

Mai multe poze pe pagina noastră de facebook

 | 313 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *