FC Bistrița la ora bilanțurilor. Au gânduri mari în 2014!

Sâmbăta trecută a avut loc Adunarea Generală a Membrilor Fondatori ai Asociației Sportive Fotbal Club Bistrița. Pe ordinea de zi s-au aflat mai multe puncte, printre care și bilanțul activității din 2013, prezentarea bilanțului financiar pe 2013 și stabilirea bugetului pentru 2014, precum și măsurile organizatorice pentru buna desfășurare a activităților asociației în anul 2014.

În prezența sponsorilor asociației – Campeador 2011, Filadelfia Group SA și Comsig Automobile, s-a prezentat și noul echipament al echipei de seniori (trening, genți, 2 echipamente de joc), precum si site-ul oficial al clubului, www.fcbistrita.ro.

Programul de antrenamente a fost deschis deja de echipele de copii 2006-2008, urmând ca echipa de seniori să înceapă antrenamentele în 1 februarie, conducerea clubului sperând ca până atunci să mai realizeze 5-6 transferuri.

Președintele FC BISTRIÈšA, Sergiu Mândrean a declarat pentru Sportul Bistrițean: ” Am depășit greutățile inerente începutului și mergem mai departe. Continuăm proiectul și vrem să-l îmbunătățim din mers. Doresc să transmit, în numele personal și al clubului, un an nou plin de realizări pentru toți bistrițenii, urare care este în concordanță cu motto-ul clubului – Fotbal cu bistrițeni, pentru bistrițeni.”

Sportulbistritean.ro

 | 215 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *