Fără dubii! Oana Chirilă în echipa campionatului! Cel mai bun inter dreapta din țară!

După ce a ieșit în topul golgeterilor din campionat și prima în Cupa României, dar și aleasă în echipa sezonului pe site-ul de specialitate handbalvolei.ro, Oana Chirilă primește o altă recunoaștere a jocului său excelent din sezonul trecut.

De data aceasta, prosport.ro a consultat oficiali ai handbalului românesc, de la  conducători, arbitri și manageri, până la foști și actuali jucători ai echipelor naționale! De asemenea au fost întrebați cei mai importanți ziariști care se ocupă de handbal în România și toate aceste categorii au dat-o pe Oana Chirilă pe locul 1 pe postul de inter dreapta.

La categoria oficiali, bistrițeanca a luat 64 de puncte fiind urmată de Ana Maria Dragut – 49 p, 3-4. Camille Ayglon, Aneta Udriștioiu cu câte 5 p

Mass media a văzut-o în fața pe primul loc cu 49 de puncte, față de Ana Maria Dragut cu 45 și Alina Ilie cu 7 puncte

Iar pe forumul prosport a ieșit de departe pe primul loc cu 155 de puncte, față de Dragut cu 85 și Ayglon cu 38.

Pe total, Oana Chirilă a fost votată într-o echipă ideală, cu Paula Ungureanu în poartă, Caren Martin și Mehmedovic pe extreme, Zamfir în stânga și Gullden în centru, cu Oana Manea pivot. Cel mai pun apărator a fos ales Linnea Torstensson, cea mai bună tânără U21 este Yuliya Dumanska iar cel mai bun antrenor a fost ales Gheorghe Tadici.

Vezi AICI ancheta completă!

 | 874 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *