Familia Reghecampf, prima descălecare la Bistrița

Laurențiu Reghecampf s-a înțeles cu Pădureanu și vine la Bistrița împreună cu Ana Maria Prodan

Jean Pădureanu n-a
stat prea mult pe gânduri și
i-a găsit repede înlocuior lui Șumudică. Reghecampf nu vine singur la Bistrița, ci împreună cu soția, Ana Maria Prodan, care se va ocupa de transferurile jucătorilor. ”Ana Maria Prodan va veni la Bistrița și va ocupa un post la marketing. Ea se va ocupa de tot ce înseamnă transferuri la Gloria. Cred că va fi un câștig pentru noi” a declarat Pădu-reanu. Remus Vlad va fi în continuare director tehnic.

”Vreau să
stau la Bistrița
câțiva ani”

Una dintre cele mai cunoscute femei impresar din lume, Ana Maria Prodan, spune că vrea să stea la Bistrița câțiva ani și să-și facă băiețelul, pe Laurențiu, fotbalist pe stadionul lui nea Jean. ”Eu o să mă ocup de vânzări, achiziții la Bistrița, marketing. Încerc să ajut cât pot. E puțin ciudat pentru mine, că nu am lucrat niciodată pe marketing, dar e o provocare să îmi sprijin soțul, că dacă sunt bani, sunt rezultate și o să stau aici câțiva ani alături de nea Remus Vlad și nea Jean, oameni importanți ai fotbalului, de la care ai ce să înveți. Gloria trebuie să fie acolo, printre primele locuri, după cum îi spune numele” a declarat Ana Maria Prodan.

În vârstă de 37 de ani, Ana Maria Prodan a terminat Liceul de Filologie – Istorie „Zoia Kosmodemianskaia” sectia Filologie. Apoi, a urmat cursurile Facultății de Drept și Relații Internaționale. A făcut 15 ani de pian și apoi a devenit Agent Fifa. În 2008 a fost numită președinte la FC Buftea, în Liga a II-a. În 2009 a trecut la gruparea F.C. Sna-gov. Are două fete din prima căsătorie cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu: Sarah și Rebecca.

S-a recăsătorit cu fotbalistul Laurentiu Reghecampf în 2008 în Las Vegas, dupa o relație începută în urmă cu 13 ani și neterminată.

Pe 31 august 2008 s-a născut băiețelul lor, Laurențiu Junior. Luca, băiatul din prima căsătorie a lui Laurențiu, locuiește în Germania, alături de mama lui.

Are o firmă de impresariat (Universal Sport Management) împreună cu Adrian Mutu, care este și nașul băiatului ei, alături de Adriana Bahmuțeanu și Silviu Pri-goană. Printre jucătorii pe care îi impresariază se nu-mără Ovidiu Herea, George Iordache, Mircea Bornescu,
Iulian Tameș, Cosmin Năstăsie. Deține o cofetărie-patiserie în incinta Rin Grand Hotel. Are o firmă ce importă pământ cu o capacitate de absorbție a apei mult mai mare decat în mod normal, astfel încât reduce costurile apei la mai mult de jumătate.

Ana Maria Prodan are și un site oficial, www.anamariaprodan.ro.

”Nu aducem jucători după DVD-uri”

Doar Hora a plecat deocamdată de la Gloria, jucătorul semnând cu CFR Cluj. Reghecampf și-l dorește în continuare pe Moraes la echipă. ”Niciun jucător nu va pleca de la Gloria dacă nu e în avantajul clubului, indiferent cine îl cere, chiar dacă se numește Șumudică. Dacă cineva își dorește un jucător, trebuie să facă o ofertă scrisă, care va fi ana-
lizată de club. Dacă se ivește posibilitatea și e în avantajul clubului, o să vindem” spune Reghecampf, care a ținut să precizeze că nu e antrenor, ci manager general.

Reghecampf n-a semnat nimic
cu Pădureanu

Noul antrenor al Gloriei, Laurențiu Reghecampf, s-a înțeles verbal cu Jean Pădureanu, cu care nu a semnat niciun contract. Cei doi nu au discutat la piscină, ca în cazul lui Șumudică, ci în birou. ”Nu am semnat absolut nimic, dar am bătut palma cu Jean Pădureanu. Este un om de cuvânt, contează foarte mult dacă bați palma cu dânsul. Ne-am înțeles în birou, nu pot spune pe ce perioadă, dar ne-am înțeles” a declarat Reghecampf. Acesta spune că și-ar dori să mai joace Coroian și în sezonul viitor. ”Va fi un sezon foarte greu, în care va trebui să arătăm mai bine decât în sezonul trecut. Eu îmi doresc foarte mult, îmi doresc chiar să fiu campion, dar după ce vom vedea ce lot avem, după cantonamentul pe care îl vom avea, vom stabili și un obiectiv” a declarat Reghecampf.

Programul de pregătire

După o scurtă vacanță, jucătorii Gloriei se vor reuni în 14 iunie, până în data de 25 iunie efectuând vizita medicală și antrenamente la Bistrița. În perioada 28 iunie – 9 iulie vor efectua un stagiu de pregătire în Austria, în 12-23 iulie pregătire la Bistrita. În 24 iulie este programată prima etapă de campionat.

 | 455 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On