Fă selecționata fotbalului județean și provoacă un meci cu Gloria

Nu-i așa că ar fi interesantă o întâlnire între Gloria de azi și o selecționată alcătuită doar din jucători bistrițeni care evoluează în județ? Mulți spun că un meci între echipa lui Nae Manea și una antrenată, să zicem, de Florin Danciu sau Constantin Sava, nu ar fi câștigată ușor de prima, ba chiar s-ar putea încheia cu un rezultat surprinzător. 

 
sportulbistritean.ro provoacă iubitorii fotbalului din județ să alcătuiască o selecționată locală, cu jucători din liga a 4-a și a 5-a. În funcție de interesul manifestat pentru această idee, vom încerca apoi să aruncăm mănușa în curtea Gloriei. La presiunea suporterilor bistrițeni, un astfel de meci ar putea avea loc în această vară. Și am avea de câștigat cu toții: Gloria l-ar folosi ca pe o eventuală selecție, jucătorii din județ și-ar putea măsura nivelul, iar suporterii care cred că există mulți localnici mai buni ca mercenarii Gloriei și-ar lămuri dilema.
 
Așadar, scrie în secțiunea rezervată comentariilor echipa ta ideală. Atragem atenția, că de data aceasta nu vom permite nici un fel de text la mișto, calomnios sau injurios la adresa nimănui. 
 
sportulbistritean.ro
 | 99 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *