EURO 2021+1: Sunt celebru, scoate-mă din grupă!

Ultima etapă de grupe le vine bine unor echipe, care prind brusc chef de joacă. Mă refer, firește, la Croația, care a făcut un meci entuziasmant cu Scoția și a prins la golaveraj locul 2 în fața Cehiei. Nu la Anglia, care a jucat tot pe low battery și aseară, având acum un total spectaculos de 7 puncte, obținute cu 2 goluri. Prezumția este că se păstrează pentru următorul meci, când, în teorie, trebuie să apară cineva pe un cal alb și să îi trezească cu o palmă bine plasată. În avancronica de ieri am dat și pronosticurile corecte. Dar nu ne mai batem capul cu muritori, pentru că…

Măi, măi, dar ce festin, fix de ziua internațională a avancronicarului. Franța, Cristiano, Germania, Spania, Lewandowski, post-Ibra, slovacii și frații vecini joacă toți cu șanse de calificare din grupe. Numai vedete, dom’le, de zici că e ceva casting făcut special pentru sultan. Scurtăm paragrafele azi, să avem vreme de toate: să scriem, să citim, să ne uităm și să petrecem ca înainte de ‘89, când era mai bine.

Continuarea articolului e pe www.mihai-oprea.ro

 | 3.693 vizualizări

Author: Adrian Linca

Share This Post On

1 Comment

  1. Felicitări celor care s-au implicat pt salvarea clubului Gloria!!!! Daca nu se salva acum in 10 ani de acum Bistrița nu ar mai fi auzit de Gloria!!! Pe langa Consiliul județean ar fi bine sa se implice și agenții economici și se implice la echipă atât Balint și Viorel Moldovan . Din presa a reieșit că ar fi dornici sa se implice în fotbalul bistrițean!

    Post a Reply

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *