Etapă interesantă la Bistrița în Circuitul Tenis Partener!

În weekend, s-a jucat la Bistrița un nou turneu din calendarul Tenis Partener. Pe terenurile de zgură de la Grand Slam Tennis Club, s-a pus în joc CupA GST la simplu, nivelurile 5,6,7 și dublu 5 și 6.

La nivelul 6, Andrei Fodor, cunoscut mai mult de pe terenul de fotbal decât de pe cel de tenis, a ajuns în finală dar a pierdut cu un jucător din Vatra Dornei, Cezar Ioja, 6-3, 6-3

La nivelul 5, acolo unde a fost cea mai numeroasă participare, Călin Harșian și-a confirmat forma bună prin care trece, câștigând tabloul după o finală ușoară, 6-3, 6-0 cu Călin Pop.  De altfel, întrecerea s-a decis în semifinale, acolo unde Harșian l-a eliminat pe Alexandru Florin Remeș, după un maxi tie break încheiat cu 10-7.

La nivelul 7, primii doi favoriți au ajuns în finală și Ștefan Leșan a reușit să întoarcă meciul și să-l câștige după ce Dumitru Remeș a învins în primul set. Scor final: 3-6, 6-3,6-3

La dublu, nivel 6, Dumitru Remeș și Alex Remeș, tată și fiu,  au trecut în semifinale de favoriții tabloului, Mircea Oprea și Raul Dan, câștigând apoi finala cu Marcel Andrei și Daniel Crișan, 6-4, 3-6, 10-6.

La dublu, nivel 5, Călin Adrian Pop și Mihai Mucea s-au impus în finală, la tie break în setul 3, cu Aurică Gocan și Florin Morar, 6-3, 5-7, 10-4.


 | 1.687 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *