Etapă bună pentru juniorii bistrițeni

– în afară de juniorii B de la LPS, toate celelalte echipe din Campionatul Național au avut evoluții bune în etapa de duminică

Adversar dificil pentru Gloria A

  Echipa antrenată de Dorel Zegrean a avut un meci greu cu Unirea Dej, formație la care au jucat câțiva fotbaliști aflați în lotul echipei mari. Bistrițenii au condus cu 1-0 din minutul 10, prin golul marcat de Dragomir. Oaspeții  au egalat însă în minutul 75 și părea să se repete scenariul din prima rundă cu LPS Cluj. Liniștea Gloriei a fost stabilită totuși de Patca în minutul 81. ” Am întâlnit o echipă bună, masivă, cea mai bună cu care am jucat până acum. Am avut multe ocazii, dar în cele din urmă e importantă victoria”, a spus Zegrean, mulțumit mai mult de rezultat, decât de jocul propriu zis.
Gloria A: Negrea, F. Alexandru, Oltean, Patca, Diudea, Roman, Rozenfeld, Mihancea, Dobrea, Dragomir. Au mai intrat Rogozan, Rogna, Mureșan, Buta.

Gloria B, victorie facilă

  Echipa de juniori B ai Gloriei s-a impus categoric, 7-2, în fața echipei similare a Unirii Dej. Au marcat Gavenea (3), Rob (2) și Pădurariu (2). Antrenorul Valer Săsărman se declară mulțumit de evoluția echipei lui, care nu i-a dat emoții în acest meci, decât în primul sfert de oră, când scorul arăta 1-1.
Gloria B: Farcaș, Coroian, Moloca, Tuncan, Archiudean, Rob, Rus, Bența, Gavenea, Pădurariu, Jeican. Au mai intrat Florian, Chindriș, Moldovan.

LPS, victorie mare cu „U” Cluj

  Pe terenul unității militare, echipa de juniori A de la LPS Bistrița a câștigat cu 2-0 în fața Universității Cluj, echipă care trage an de an la prima poziție în clasament. Ambele goluri ale bistrițenilor au fost marcate de Ștefan Matei, în minutele 30 și 65. ”Am controlat bine jocul de la cap la coadă. Au avut o singură ocazie, la 2-0. Îmi felicit jucătorii pentru atitudine, pentru dăruire”, spune Sergiu Gabor antrenorul de la LPS.
LPS A: Rusu, Cilean, Șarto, Lari, Cuciurean, Tot, Colceriu, Tivodar, Crișan, Jimborean, Matei. Au mai intrat: Cira, Țărmure, Borodi.

 | 209 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On