Etapă bună pentru juniorii bistrițeni

Gloria și LPS au câștigat 3 din cele 4 meciuri ale rundei a 8-a

Meciul s-a rupt după pauză

  Echipa de juniori A de la Gloria a ratat din toate pozițiile în prima repriză a partidei cu Olimpia Satu Mare. „Mingea nu a vrut să intre în poartă. Am avut foarte multe ocazii”, spune Dorel Zegrean, antrenorul echipei bistrițene. Însă după pauză jocul s-a rupt, Olteanu, Vasilichi și Dragomir marcând golurile echipei bistrițene. „A fost un meci pe care l-am dominat în totalitate, la toate capitolele. Scorul nu reflectă întrutotul ce s-a întâmplat în teren”, a declarat Dorel Zegrean.
Gloria A: Negrea, F. Alexandru, Olteanu, Peteleu, Diudea, Roman, Rogozan, Mihancea, Dobrea, Vasilichi, Buta. Au mai jucat: Albuț, Voicu, Dragomir. 

Victorie grea, dar meritată

  Juniorii B ai Gloriei au avut cel mai greu meci de acasă din actualul campionat. Jucătorii lui Valer Săsărman au învins cu 2-1, prin golurile marcate de Jeican și Pădurariu. „Am câștigat destul de greu, dar meritat. Am întâlnit o echipă bună, instruită, bine clădită. Mă bucur că am câștigat”, spune Săsărman.
Gloria B: Greab, Coroian, Ștefănuț, Moloca, Archiudean, Rob, Rus, Hazbei, O. Moldovan, Jeican, Pădurariu. Au mai intrat: Feurdean și Bența.

Gabor, nemulțumit după victorie

  Echipa de juniori A de la Liceul Sportiv a câștigat cu 2-1 în fața echipei Arieșul Turda, după ce oaspeții au condus cu 1-0. „A fost un joc slab, nu sunt mulțumit, dar important este că am revenit de la 1-0”, spune antrenorul Sergiu Gabor. Lari a marcat pentru 1-1, dar a fost imediat eliminat la al doilea galben. Și oaspeții au jucat tot în 10, având un jucător eliminat încă dinainte de deschiderea scorului. Golul victoriei a fost marcat de Colceriu, dintr-un penalty clar, la un fault asupra lui Cira.
LPS A: Rusu, Cilean, Șarto, Lari, Cuciurean, Borodi, Colceriu, Tivodar, Lihat, Matei, Jimborean. Au mai intrat: Cira, Ilovan, Vlaic, Mureșan.

Au pierdut în ultimele 10 minute

  Leon Buhai si Emil Gocan, antrenorii echipei de juniori B de la LPS, au ajuns la capătul răbdării cu jucătorii lor. După multe alte meciuri pierdute ușor, duminică LPS B a pierdut cu 3-2 după ce conducea în minutul 82 cu 2-1. „Nu știu ce să mai cred. Avem ghinion sau pierdem ca fraierii”, spune Buhai, exasperat de jocul echipei lui.
LPS B: Raus, C. Cătuna Andronic, Hara, Cengher, Budăcan, Ureche, Celsie, Drăgan, Cristurean, Moldovan. Au mai intrat: Moișin, Sigartău, Costinea și Căienar.

 | 271 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On