Erori grave de arbitraj în CFR – Gloria 5-1 (VIDEO)

Gloria a pierdut partida cu CFR Cluj, scor 5-1, dar centralul întâlnirii a luat câteva decizii clare împotriva Gloriei Bistrița. 

Două penalty-uri neacordate pentru Gloria. În minutul 14, Maftei a respins cu mâna un șut al lui Predescu, dar centralul nu a dictat penalty. Un 11 metri mult mai clar a avut Gloria în minutul 25, când același Maftei l-a tras pe Curtuiuș, dar Cojocaru a lăsat jocul să continue. 

Penalty acordat eronat pentru CFR. În minutul 33, Kapetanos îl faultează pe Kanon iar jucătorul Gloriei îl lovește cu cotul. Centralul dictează penalty și eliminare pentru Kanon. Decizia corectă era fault în atac și apoi eliminare pentru Kanon. 

Fault inexistent la golul 3. În minutul 54, Sougou cade la un duel umăr la umăr cu Anton și centralul Cojocaru arată lovitură liberă și galben pentru bistrițean. A fost faza care a dus la golul 3, marcat de Mureșan.

Golul 4, din ofsaid. În minutul 88, Peteleu pierde mingea, care se lovește însă de călcâiul lui Mureșan și ajunge la Bjelanovic, aflat în ofsaid, care înscrie pentru 4-0. Golul este validat, eronat. Și la golul de 1-0, atacantul CFR-ului era într-o poziție suspectă de ofsaid, însă tușierul nu a ridicat fanionul.

 

Vezi aici toate greșelile de arbitraj din meciul CFR – Gloria 5-1.

 | 331 vizualizări

Author: super-sport-administrator

Share This Post On

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *